Jaa reseptisi Kotikokissa, voit voittaa Delicard-lahjakortin >>

Jaa reseptisi ja voita Delicard-lahjakortti >>

Nam! 👩‍💻👍🔆
30.08.2021 Aura
For dummies: Joku ehkä ihmettelee miten leivän onnistumiseen vaikuttaa se, että otetaan 1dl taikinajuurta talteen pakastimeen. Ei vaikutakaan, tämä helpottaa seuraavaa kertaa kun halutaan leipoa leipää. Enää ei tarvita 24 h aikaa juuren tekemiseen vaan se on jo valmiina, käytetään sitä kuin leivän sisustaa aluksi mutta kokemukseni mukaan jo 8-12 tuntia tekee tehtävänsä. Muista taas pakastaa juuri, se sama 1 dl riittää. Itse pakastan taikinaa seuraavan satsin juureksi kun se on jo kiinteämpää mutta pääasia on siis että elävää hiivaa on jäljellä.
Hyvältä kuulostaa, peukku
hyvältä kuulostaa ja loraus vielä kermaa niin se on siinä
29.10.2016 murux
Minä olen ihan periaatteesta hiivauutetta vastaan keittiössäni,ei tule siis ranskalaista pussisipulikeittoa meille.100 grammassa on 53 grammaa hiilihydraatteja,niista 23 grammaa pelkkää sokeria.
24.10.2016 mallu51
Itse olen tehnyt sinusta jo aikoja sitten valituksen ylläpidolla, suuren osan resepteistäni olet haukkunut lyttyyn,miksi????
näyttää kelpaavan ! peukku
on upea herkku, peukku
Älkää välittäkö tästä vainoavasta RAASTAJASTA, hän tahallaan häiritsee minua ja tulee trollaamaan jokaiseen reseptiini "lain sallimissa" rajoissa, mutta kuitenkin niin, että ilmeisesti saa vainoamisesta ja häiritsemisestä jotain kiksejä. Sairas ihminen.

Esimerkiksi tuo lause "Kokeile myös vaihtelun vuoksi korvata mausteet esim. ranskalaisella sipulikeittopussilla:)" on minun lauseeni jossain resepti kommentissa. Kuten sanoin, sairas ihminen joka pitäsisi hoitaa pois muita häiritsemästä. Eihän täällä enää edes viitsi tulla käymään kun näin sairaaksi on touhu menny joillain. Tulee vaan itselleen todella paha olo. Valitus on tehty.
kröhöm, menepäs ittees...
Täällä on ollut melko ahdistava ilmapiiri kun tämä nimimerkillä "RAASTAJA" vainoaa ja häiriköi reseptikommenteissa. Mutta antaa huutaa keskenään, tehään me ruokaa.
Jaahas ja täällä se trolli jatkaa. Älkää hänestä välittäkö, hän on meidän kateellinen ikioma kotikokkitrollimme.
Illalla tein taikinan ja tänä aamuna paistelin, en huomannut että vain kolmen tunnin kohotus. Tuli ihan älyttömän hyvää :P

Kiitos ohjeesta
Noh, kukaanhan ei tiedä alkuperäistä ohjetta. Tämän respan luoja on todennäköisesti lähempänä totuutta kuin moni muu, koska hänellä on yhteyksiä sisäpiiriin.

Ja kuten varmaan saatoit maistaa (jos teit tämän ohjeen mukaan), niin et erota aitoa. Et majoneesia, et yhtään mitään. Teeppä sokko testi.. Ja osta kunnon sämpylät, sekä käytä hellmansin majoneesia valmistuksessa.
Juu. Suolaa ja pippuria pihvien päälle, siinä onkin mäkin salainen grillimauste
05.06.2016 Sundis
Just näin,pakkasesta suoraan paistinpannulle.Näin mekin tehdään.Peukku.
12.05.2016 mallu51
Aika lähellä alkuperäistä ohjetta, mutta McDonalds käyttää kaikissa pihveissä grillimaustetta, tuon pystyy jopa maistamaan selvästi esim. juusto hampurilaisesta, Siihen soveltuu hyvin Santa Marian grillimauste. Myös majoneesista uupuu ranskalainen salaatinkastike... En muista oliko alkuperäisessä reseptissä sinappia
12.05.2016 Frozen
Toisin sanoen, ei lisättyä sokeria :)
Esim Felix Sokeroimaton Ketchup http://www.felix.fi/tuotteet/Ketsupit/Felix+Sokeroimaton+Ketchup+480+g
Kenellä/mitä/missä on SOKEROIMATO KETCHUPPI? Kenellä, missä, miten?
Juu, hyvää leipää. Kehittelin tuon "sikeltä sinulle 4 tunnin pataleivästä".

Kotona ei ollut kuin kyseisiä ainesosia ja tulikin yllättäen aika hyvä leipä :) Tuo sadonkorjuupuuro on loistava systeemi. Ei tarvitse erikseen ostella siemeniä ja muita täysjyvätuotteita...
Hyvältä kuulostaa.Peukku.
21.03.2016 mallu51
Kiitos vinkistä. AINA vinkit ja reseptit kiinnostaa. HYMY
En ole ammattilainen :) Mutta mukava, että maistu.. Hyviä vinkkejä on netti täynnä ja kiva jakaa kun jotain hyvää löytää.

Kannattaa muuten katsoa youtubesta vito iacopellin kanava. Hänellä on selkeät ohjeet kaikkeen mitä tarvitsee pizzan valmistuksesta tietää. Hyviä vinkkejä jne..
IHANAA...NAM Herkullista Pizzaa. Milloin Syödään? IHANA Pohja, sopii myös dippailuun. Oletko Ammattilainen? Kiitos KIVAT Vinkit&Kuvat. Tykkään. HYMY
Tuossa ihan originaali... http://www.ricettapizzanapoletana.it/impasto.html
13 dl Tipo "00" tai Manitoba Cream -jauhoja, aika suurelta vaikuttaa tuo määrä.
19.03.2016 Ramsay
Peukku ja pizzan teko alkaa
100 % minun maun mukaan ja suuria peukkuja säkillinen.
16.02.2016 mallu51
Peukku tuli