Bloody Mary Taskuvenuksen tapaan 19.4.2021

1 annosta 1 - 1,5 h

Raaka-aineet

tomaattimehua *ohje linkitetty
vodkaa
varsiselleri
sriracha/vastaava tulinen kastike
sellerisuola
jäitä

Jaa resepti

Ohje

Valmista ensin linkitetty tomaattimehu. Sitä voit varioida lisäämällä sinne sitruunanmehua, worcestershirekastiketta jne. Tabascoa laitan siihen aina useamman kunnon ravistuksen, voit myös lisätä vaikka tuoretta tai kuivattua chiliä/chilikastiketta. Jäähdytä mehu (ja tarjoilulasit).

Tee laakealle lautaselle srirachalla tarjoilulasin suuaukon kokoinen rinkula johon dippaat lasin reunat, toiselle lautaselle taas sellerisuolaa johon dippaat tuon srirachan jälkeen.

Lisää laseihin jääpala, vodka ja tomaattimehu, sekä varsiselleri, sekoita joko sellerillä tai lusikalla vodka mehun kanssa sekaisin. Nauti.

Jääpalat teen silikonimuottiin josta tulee noin kolme kertaa isompia jääpaloja, mahtuvat lasiin mutta eivät sula liian äkkiä.

Vielä toinenkin vinkki- jos mehua jää, pakasta se, voit käyttää sen sitten seuraavalla kerralla kun bloody mary-hammasta kolottaa! 

 

Tähän reseptiin linkitetyt reseptit

Samankaltaisia reseptejä

Kommentit

Taskuvenus
Tällä tavalla teen useimmiten meidän bloody maryt, tuota tomaattimehua kun voi varioida mielensä mukaiseksi vaikka miten. Mutta ehdottomasti itse tehty mehu, jos kaupan mehun ostaa siihen saakin sitten laittaa jo raikkaasti enemmän makuja.

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään