9 637
9 637

Maustettu Snapsi

Raaka-aineet

maustamatonta viinaa

Jaa resepti

Ohje

Chilisnapsi
Leikkaa pieniä viiltoja yhteen tai useampaan chiliin. Pidä mielessä että pienet chilit ovat maultaan voimakkaampia. Sujauta chilit pulloon ja anna viinan maustua muutaman tunnin ajan. Maista juomaa tasaisin väliajoin, jottei mausta tule liian voimakasta. Poista chilit juoman saavutettua mieleisesi voimakkuuden. Säästä chilit ja lisää ne pulloihin juuri ennen tarjoilua. Tuloksena on tulinen, mausteinen juoma joka kirpaisee sopivasti kurkussa.

Vaniljasnapsi
Jaa kolme vaniljatankoa keskeltä kahtia ja raaputa pois niiden sisältämät siemenet. Katko tangot pienempiin osiin. Tiputa katkotut vaniljatangot pullolliseen viinaa. Anna seistä ja imeytyä muutaman päivän ajan, parhaan tuloksen saat, jos vanilja saa imeytyä viikon verran. Siivilöi viina ja kaada se kauniiseen pulloon.

Sitruuna- ja limesnapsi
Kuori sitruunan ja limen kuori pitkiksi spiraaleiksi perunankuorijan tai terävän veitsen avulla. Puserra viinan joukkoon hieman sitruunan mehua ja sujauta sitruunankuoret pulloon. Anna juoman maustua vähintään vuorokauden ajan. Tuloksena on mieto sitruunan ja limen maku.

Tillisnapsi
Sujauta pulloon muutama kaunis tillinoksa ja anna maustua vuorokauden ajan.

Ohjeet Grapevine

Samankaltaisia reseptejä

  • 6 3 Maustettu Luumuhilloa
  • 6 7 Snapsi
  • 1 4 Maustettu öljy/viinietikka
  • 0 0 Maustettu Juustoleipä
  • 5 5 Maustettu Rahkajälkiruoka/juoma
  • 3 5 Maustettu uute

Kommentit

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään