Chilinen pizza

2 annosta 30 - 60 min

Raaka-aineet

1 kpl pizzapohja
400 g naudan jauhelihaa
227 g pieniä ananaspaloja
370 g Chili-tomaattimurska
edamjuustoa
sinihomejuustoa

Jaa resepti

Ohje

  1. Laita uuni kuumentumaan: 200 astetta.
  2. Ruskista jauheliha. Jos käytät jauhelihaa jossa on runsaammin rasvaa, niin poista ylimääräinen rasva valuttamalla, talouspaperilla tai paistamalla
  3. Laita pellille leivinpaperi
  4. Laita leivinpaperille pakastepizzapohja. Valmispizzat maistuvat karmealle, mutta pakastepizzapohjissa ei ole mitään vikaa, joten älä anna stereotyyppien sekoittua niiden kesken.
  5. Laita pohjalle chilitomaattimurskasta 80%. Pizzojen kohdalla ei pidä lisätä liikaa ainesosia, koska siinä helposti lopputulos heikkenee. Samoin uusimmissa pizzaohjeissa pyydetään laittamaan juusto pohjalle, mutta ilmeisesti se ei toimi ainakaan pakastepohjille. Suosittelen Rainbow-tomaattimurskaa. Jos et pidä mausteista voit kokeilla toimiiko tämä resepti myös yrttitomaattimurskalla.
  6. Lisää jauheliha.
  7. Lisää ananaspalat. Suosittelen myös tässä Rainbox-tuotetta: sen valikoimasta löytyy pieniä ananaspaloja jotka sopivat parhaiten pizzaan.
  8. Lisää juusto/juustot. Parhaan tuloksen saavuttaa jos raastaa juuston. Jos haluat minimoida työmäärän tai juuston määrän, niin silloin juusto kannattaa viipaloida, ei raastaa.
  9. Paista keskitasolla kunnes juusto on sopivan ruskeaa; noin 12 minuuttia.

Samankaltaisia reseptejä

Kommentit

tir@iki.fi
Olen käyttänyt reseptiä kymmeniä kertoja eikä se vieläkään kyllästytä ketään.

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään