Ystävänpäivän sula suklaajuoma

Reseptiä katsottu 2 158 kertaa
2 annosta | Valmistusaika Alle 15 min

Raaka-aineet

Ostoslistalle
6 dl maitoa
4-5 riviä suklaata
koristeeksi
1 prk valmiskermavaahtoa
pieniä vaahtokarkkeja
nonparelleja/strösseleitä

Ohjeet

1. Kaada maito kattilaan, ja lämmitä sitä liedellä, kunnes se alkaa höyryämään. Muista sekoittaa, sillä maito palaa erittäin helposti pohjaan, jopa muutamassa sekunnissa!

2. Rouhi suklaa karkeaksi, ja lisää höyryävän maidon joukkoon. 

3. Sekoita kunnes suklaa on täysin sulanut maidon joukkoon, ja seos on kuumaa.

4. Kaada juoma laseihin, koristele valmiskermavaahdolla (tai vatkaa omasi, jos tahdot) ja koristele strösseleillä ja vaahtokarkeilla!

Voit myös käyttää nonparelleja, tai vaikka sydämen muotoisia koristeita.  Voit myös laittaa hieman suklaakastiketta tai kanelia, tai vaikka keksinmuruja tai rouhittua suklaata päälle! Vain mielikuvitus on rajana! 


Kommentit

SinniMur
Tämä juoma sopii rakkaalle ystävänpäivänä! Suklainen juoma muistuttaa kaakaota - mutta on tuhat kertaa parempaa! Voit käyttää juomaan mitä tahansa maitoa, mutta tietenkin rasvaisemmasta maidosta saat täyteläisemmän juoman. Suklaatakin voit käyttää mitä ikinä tahdot - jopa valkoista! Silloin saat ihanan talvisen ja valkoisen juoman, mutta suklaata voit laittaa reippaasti enemmän, että maku erottuu paremmin. Koristele valkoinen juoma myös valkoisilla tai hopeisilla koristeilla. Huom. Voit lisätä suklaan määrää myös muiden suklaiden kohdalla. Mitä suklaisempaa - sen herkullisempaa! Käytä lemppari suklaitasi!