Fajitas

Reseptiä katsottu 83 276 kertaa
Valmistusaika Alle 15 min

Raaka-aineet

Ostoslistalle
tomaattia
sipulia
paprikaa
amerikan salaattia
450 g broilerisuikaleita
paistamiseen öljyä/voita
1 pss fajita-mausteseosta (santa maria)
n 1 dl vettä
1 prk salsakastiketta (chunky salsa)
1 prk smetanaa
vehnätortilloja

Ohjeet

Pilko tomaatit, sipuli, paprika ja salaatti tarjolle.

Paista broileri pannulla, lisää mausteseos ja vesi.

Anna muhia n. 5min.

Laita salsa ja smetana tarjolle.

Kaada broilerisuikaleet tarjoilukulhoon.

Lämmitä tortillat.

Täytä!

Nam.

Burrito, Enchilada, Fajita, Tortilla, Wrap?

Burrito on pehmeä, rullattu ja lämmin tortilla, jonka voit täyttää lihalla, kalalla, kasviksilla ja taco- tai salsakastikkeilla. Voit syödä käsin lautasliinaan käärittynä tai lautaselta ruokaluvälineillä.

Enchilada on täytetty ja rullattu tortilla, joka pannaan uunivuokaan, päälle levitetään taco- tai salsakastiketta sekä juustoraastetta ja kuorrutetaan uunissa. Syödään lautaselta.

Fajita, on nimitys lämpimälle aterialle. Tai se on lämmin tortilla, jonka ruokailija täyttää itse esim. lihasuikaleilla, kasviksilla taco- tai salsakastikkeilla, ranskankermalla, jalapeñochileillä, juustoraasteella jne. Syödään käsin tai lautaselta.

Tortilla (voit käyttää Soft Tortilloja, Wrap Tortilloja, Chili & Jalapeno Tortilloja, Whole Wheat tortilloja) on vehnästä leivottu ja paistettu, ohut, pyöreä, pehmeä ja käyttövalmis leipänen, joka on erinomainen kääre liha-, kala- tai kasvistäytteille sekä maustetahnoille (Cocktailpalat). Voidaan tarjota ja nauttia kylmänä tai lämmitettynä. Syödään käsin tai lautaselta. Tortillan halkaisija on 20 cm.

Wrap (voit käyttää Wrap Tortilloja) tarkoittaa käärettä. Kääräise makoisa täyte wrap-tortillan sisään , esim. kinkku- tai juustoviipaleita ja kasviksia kuten salaattia ja salsakastiketta. Voit tarjota lämpimänä tai kylmänä, riippuen täytteestä. Nopea ja helppo - käy lounaaksi, päivälliseksi tai takeaway-ruoaksi. Voit kääräistä lautasliinaan ja syödä käsin. Wrap tortillan halkaisija 25 cm, siis suurempi kuin tavallinen Soft Tortilla Original.


Kommentit

Mailo
Fajitas=jokainen täyttää itse