Suklaakeksit

Reseptiä katsottu 14 073 kertaa
8 annosta | Valmistusaika 15 - 30 min

Raaka-aineet

Ostoslistalle
keksipohja:
2,5dl sokeri
2 muna
1tl vanilijauute
1,25dl kaakaojauhe
3,75dl vehnäjauho
2/3tl leivinjauhe
1/2tl suola
2,5dl maito
1,25dl voi
täyte:
2 munanvalkuainen (huoneenlämmöstä)
2,5dl sokeri
2tl vesi
2tl hunaja
1tl vanilijauute

Ohjeet

Esilämmitä uuni (180 C). Laita uunipellin päälle leivinpaperi. Laita yhteen isoon kulhoon kaakaojauhe, jauhot, leivinjauhe ja suola. Vatkaus kulhoon laita munat ja sokeri, vatkaa yleiskoneella 30 sekuntia sitten, lisää vanilijauute vatkaa toiset 30 sekuntia sen jälkeen kuivia aineita ja maitoa tasaisesti kunnes sekoitus on täyteläistä ja paksua.

Käyttämällä jäätelökauhaa saat parhaan määrän pellille, täytä se puolilleen ja valuta leivinpaperille. tee noin 6 kpl yhelle pellille. Anna jäähtyä uunista tulleet pohjat kunnolla. Paistoaika 15min. uuni 180 C  Täytteen kokoaminen: Laita kaikki ainekset suureen lämmön kestävään kulhoon. Aseta kulho kattilanpäälle jossa on kiehuvaa vettä ja vispilöi jatkuvasti 5-7 minuuttia tai kunnes seos on paksua ja kermaista. Poista lämmöltä, vispilöi vielä minuutti sitten anna jäähtyä. Kotitekoinen kermatäyte on nyt valmis. Voit pitää kermaatäytettä jääkaapissa kunnes olet valmis käyttämään. kokoonpano: Kun kakut ovat täysin jäähtyneet, levitä runsas määrä täytettä tasaiselle puolelle (pohja) yksi suklaakakku. Laita toinen kakku päälle, kevyesti painaen. toista prosessi niin monta kertaa että sinulla on 8 suklaakeksiä.. Tarjoile heti! tai laita ne vielä hetkeksi jääkaappiin ja tarjoile :)

Kommentit

Darraze
Herkullinen resepti! nauti kahvin kera!

< script type = "text/javascript" > $('[data-action="showmessage"]').on('click', function (event) { event.preventDefault(); $.roheanotify({ type: 'error', message: $(this).attr('data-message') }); }); < /script>