Pikku pizzat

15 annosta 30 - 60 min

Raaka-aineet

pohjaksi
2 pussia pieniä pyöreitä rieskoja
tomaattisose
1 purkki taco salsakastiketta mild (tulisuus oman maun mukaan)
1 dl tomaattipyrettä
päälliset
1 paketti pepperoni meetvurstia
1 paketti pippurista kalkkunaleikkelettä
1 purkki ananasmurskaa
200 grammaa jauhelihaa
1 purkki tonnikalapaloja öljyssä
valkosipuli ja chilimaustetussa öljyssä paistettuja katkarapuja
500 grammaa juustoraastetta

Jaa resepti

Ohje

Pikku pitsojen pohjiksi sopii erittäin mainiosti pienet pyöreät rieskat. Kahdesta pussillisesta tulee n. 16 kappaletta pitsoja.

Tomaattisoseena voi käyttää haluamaansa sosetta, ketsuppia ym, mutta itse tein tällaisen mausteisten soseen 1 purkillisesta taco salsakastiketta sekä desillisestä tomaattipyrettä. Perheessä kun on pieniä niin meille riittää mild mutta jos tykkää tulisesta voi tähän käyttää hot kastiketta. Tämä soseutetaan sauvasekottimella tai monitoimikoneessa. Itse käytin Magic Bullettia jolla saa kaiken helposti soseeksi.

Levitä tomaattisose rieskojen päälle ja tämän jälkeen täytteet. Itse tein näillä täytteillä mutta jokainen voi tehdä oman makunsa mukaisesti näitä pitsoja. Juustoraastetta kourallisen verran pitsan keskelle ja pikkaisen tasoittelee sitä reunoille. Uunissa juusto sulaa sitten siististi joka reunalle.

Tarkoituksena oli että ison pitsan sijaan voi tehdä eri makuisia pieniä pitsoja ja näitä voi tarjoilla juhlissa pieninä sliceinä jolloin jokainen voi maistaa eri makuja tasapuolisesti.

Samankaltaisia reseptejä

Kommentit

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään