HELPPO JA NOPEA JAUHELIHA-KINKKU-PAPRIKA-PEKONIPIZZA

Reseptiä katsottu 10 504 kertaa
2 annosta | Valmistusaika 15 - 30 min

Raaka-aineet

Ostoslistalle
1 pkt Apetit pizzapohjia pakastealtaasta
400 g naudan paistijauhelihaa
300 g Portti pizzakuutioita ( 1 pss )
1 prk Rainbow suikaloituja paprikoita etikkaliemessä ( 340g )
2 pss Valio pizzajuustoa ( a´150g )
+ mausteita jauhelihalle
+ Heinz:in ketsuppia
+ rypsiöljyä pannulle
1-2 pkt HK Amerikan pekonia

Ohjeet

Kuumenna paistinpannu ja laita pannulle loraus rypsiöljyä. Paista jauheliha ja mausta se. Itse käytin pelkästään grillimaustetta.

Tyhjennä suikaloidut paprikat lasipurkista lävikköön ja valuta etikkaliemet pois, huuhtele paprikat tämän jälkeen vedellä ja "ravistele" lävikössä liiat vedet pois. Tämän jälkeen lisää paprikat pannulle ruskistetun jauhelihan joukkoon. Kääntele paistinlastalla pari minuuttia ja lisää kinkkukuutiot mukaan pannulle. Pienennä tarvittaessa levyn lämpötilaa ja sekoittele muutama minuutti kunnes kaikki ainekset ovat sekoittuneet ja paprika pehmentynyt.

Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen ja laita uunipelti uunin päälle ja siihen leivinpaperi. Nosta pizzapohja leivinpaperille ja levitä ketsuppi pizzapohjalle. 

Sitten lisää täyte ja juustoraaste ja päällimmäiseksi pekonisiivuja. Pekonit tulevat siis juustoraasteen päälle jolloin ehtivät kypsyä kunnolla.

Laita pizza uuniin ja paista siis 250´c 10 minuttia uunin alatasolla. ( Pizzapohjapaketissa on eri aika mutta tämä on testattu ja tulee paras! )

Ohjeessa mainituilla määrillä tulee 2 pizzaa.

TÄLLÄ OHJEELLA TULEE EHDOTTOMASTI PARAS VALMISPOHJAAN TEHTY PIZZA :)

 


Kommentit