Laiskan miehen hampurilaisateria

Reseptiä katsottu 6 508 kertaa
4 annosta | Valmistusaika 15 - 30 min

Raaka-aineet

Ostoslistalle
1 pss Ranskalaisia
4 eineshampurilaista
1 kiinankaali
1 Sipuli
majoneesia
tomaatti-chili kastiketta (felix)
1 pkt pekonia
ketsuppia
sinappia

Ohjeet

Laita ranskalaiset uuniin ja paista pekoni rapeaksi.

Ota eineshampurilaisista pihvit ja paista ne kuumiksi pannulla jolloin maku paranee. Siirrä pihvit sivuun ja paista myös hampurilaissämpylät pannulla. Voit painaa lastalla niitä pannua vasten jolloin sämpylöistä poistuu ylimääräinen ilma ja niistä tulee rapsakampia. Tässäkin tapauksessa maku muuttuu paremmaksi. Laita pihvit uuniin lämpenemään rankalaisten loppuajaksi.

Laita lautaselle alin sämpylä ja kokoa sen päälle kiinankaalisilppua ja tomaatti-chili kastiketta. asettele päälle pihvi ja pekonit. Pursota tähän väliin halutessasi ketsuppia ja sinappia. Laita pekonin päälle sipulisilppua ja vielä vähän kiinankaalia. Lopuksi majoneesia ja maun mukaan tomaatti-chili kastiketta. Kansi päälle, ranskalaisia hampparin viereen ja AVOT!!! hamppariateria on valmis. Eikä maksa paljoa.

Lähes autenttisen nakkikioskitunnelman saat kun jätät ranskalaiset pois ja kokoat hampurilaisen voipaperista taiteltuun taskuun. Vedä vielä pipo päähän ja nauti herkkuhamppari vaikkapa parvekkeella purkkimaidon kera :)


Kommentit

Arsiparsi
eineshampparinhan voi viritellä täysin mielikuvituksensa ja makunsa mukaan.