Muumi-Kakku :)

Reseptiä katsottu 12 204 kertaa

Raaka-aineet

Ostoslistalle
Pohja: (Kts.Linkki Sama Kuin Täytekakku Isälle)
väliin mansikkamousse:
2,5 dl Flora vispiä
2 dl mansikkajugurttia
1 prk rahkaa
200 g mansikoita
1,5 dl tomusokeria
3 liivatelehteä
1 tl sitruunanmehua
1 banaani
mansikkahilloa
kostutus: maitoa
Päälle:
vesi-tomusokerikuorrutusta (käy valmis)
1 prk Flora vispiä
sinistä elintarvikeväriä
sydän marmeladikarkkeja

Ohjeet

Valmista kakkupohja ohjeen mukaan (kts.linkki täytekakku isälle). Ja paista kakku. Kumoa valmis pohja ja leikkaa kahteen/kolmeen osaan. Itse leikkasin kahteen. Tässä vuokana muumikakkuvuoka, joten muuminkuva jäi pintaan. (Vinkkinä, jolloin saat hyvän muumin on kun kaulitset marsipaanin levyksi ja tulostat muumin/tai haluamasi kuvan ja laitat tulostuksen kaulitulle marsipaanilevylle ja pistelet nuppineulalla kuvan ääriviivat levyyn ja värität kuvan. Ääriviivoihin käy hyvin valmis vesi-tomusokerikuorrutus tai sulatettu suklaa :))

Tee mansikkamousse vaahdottamala flora vispi vaaahdoksi. Lisää jugrtti ja rahka vaahtoon. Soseuta mansikat ja lisää ne. Mausta tomusokerilla. Kuumenna tilkka vettä johon sulatat n.5 min kylmässä vedessä ensin lionneet liivatelehdet. Kaada ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen. Lisää tilkka sitruunamehua raikastamaan moussea.

Kostuta pohjalevy maidolla + hillo ja laita paksusti moussea ja banaaani ohuina viipaleina ja päälle taas moussea. Moussea on reilusti joten varmana jääkin ylimääräistä. Laita kansilevy päälle ja kostuta maidolla.

Rajasin ensin muumin ääriviivat sokerikuorrutteela ja sitten pursotin muumit valkoisella flora vispillä. Värsjäsin lopun kerman sinisellä ja pursotin ne kakulle. Koristelin sydänmarmeladeilla.


Kommentit