TÄÄLLÄ SYÖDÄÄN 6

FutoMaki
Rakkaat Kotikokkilaiset,

meidän on nyt aika muuttaa uuteen ketjuun, koska TÄÄLLÄ SYÖDÄÄN 5 on tullut yli 2500 kommentin ja vähintäänkin yhtämonen kuvan kanssa teknisesti toimintajanansa päätepysäkille. Jännittävä uusi ketju nr. 6 alkakoon...

Haluan kiittää lämpimästi kaikkia osallistujia jännitävine päivityksineen, arvoituksineen, tarinoineen, kysymyksien ja vastauksien kirjoa luoden elävästä elämästä niin arjessa, kuin juhlassakin räiskyvää yhdessäoloa - olette todellakin se ehdoton suola sopassa.

Tietysti toivotamme kaikki mukaan uuteen ketjuun rupattelemaan päivän valinnoista, hakemaan mahdollisesti tietoa, tukea ja ymmärrystä, sekä ystävällisyyttä kaiken "hulluuden" keskellä, missä elämme. Nämä ketjut ovat olleet ilman häiriköintiä koko ajan ja olen varma, että näin on myös tulevaisuudessakin - Suurkiitos kuuluu kaikille teille ketjun käyttäjille.

Jokainen Kotikokkilainen on lämpimästi tervetullut rupattelemaan ja viihtymään oman aikataulunsa mukaisesti - emme edelleenkään ole suljettu ompeluseura eli mukaan vaan. Tosin, tämä ei ole välttämättä pikaviesti- osasto, vaan täällä ihan oikeasti keskustellaan...

Tästä löytyvät edelliset ketjut, mistä voi käydä kurkkimassa, mitä täällä juttelemme:


TÄÄLLÄ SYÖDÄÄN

TÄÄLLÄ SYÖDÄÄN 2

TÄÄLLÄ SYÖDÄÄN 3

TÄÄLLÄ SYÖDÄÄN 4

Tätä edeltävä ketju löytyy tästä linkistä:

TÄÄLLÄ SYÖDÄÄN 5

Kaikista ketjuista voi tuoda avauksia takaisin tänne, että niihin voidaan myös vastata täällä, kuten ensimmäisessä kommentissa teinkin.

Kommentteja tätä avausta tehdessä on 10 069 yhteensä siitä alkaen, kun avasimme ketjun ensimmäistä kertaa 12.11.2014

Lämpimästi Tervetuloa kaikille Kotikokkilaisille

5.5.2020

Merkintä on julkinen ja kaikkien nähtävissä.

Kommentit