Reseptikommentit

Nämä on nyt uunissa, mulla oli yksi kapea vuoka ja kolme pientä silikonivuokaa, noi kolme pientä otin n.25 minuutin uunissa olon jälkeen mutta ison jätin vielä koska on löysää. Muuten tein ohjeen mukaan mutta täytteeseen laitoin hyppysellisen sormisuolaa... en malta odottaa maistamista! Hyväää ♥ Vähä jädee tai vastaavaa tän kanssa niin avot, riittoisaa myöskin kun on suht makiaa joten suosituksena isommalle porukalle tätä, varsinkin jos ei ole niin makean perään olevaa väkeä.
Peukku tällekin ja sitten pitää miettiä kumpi olisi omaan makuun parempi, kumpikin varmaan, pitääkö tehdä molemmat siis! 👍
Taas on naijalta erilaisempaa jälkiruokatorttua, menee testiin ja pääsiäiselle varmasti hyvä, peukku tietenkin 👍
Kiitos mallu51! Jäähtyneenä laitan pakkaseen heti en anna niiden olla pöydällä pitkään. Sitten pakkasesta kun otan niin mikroon 750w ja 20 sekunttia. Riipuu tietysti mikrosta.
20.03.2019 naija
Nämä briossit iskivät juuri makuhermoon,tekoon täytyy mennä,niin ovat kuohkean näköisiä ja minun maun mukaisia,ei liian makeaa.Peukku lensi kanssa jo.
Milloin laitat pakastimeen,hieman lämpiminä ?
20.03.2019 mallu51
Iso peukku Naijalle !
20.03.2019 Bettan
Kyllä nämäkin maistuisi ! Naijan taideteoksia
20.03.2019 Bettan
Naijalle iso peukku ruusukaalin rakastajilta !
14.03.2019 Bettan
Onnittelut,minullakin oli pitkään inho,kun ruusukaalia työpaikan kanttiinissa sai harmaaksi asti "kypsennettynä".Al dentenä on herkkua ja kasvaa hyvin omassakin puutarhassa.
Peukku sinulle.
13.03.2019 mallu51
Pitääkin testata, peukku
Peukku sitkeälle yrittämiselle ja onnistumiselle! Gratinointi toimii aina uppopaiston lisäksi. Mulla sienien kanssa vähän sama missio, tosin lasketaanko tryffelit niihin koska ne kyllä uppoavat mutta eivät muut? Hih. Ruusukaaleista olen huomannut isoja eroja, on onnistuneita satoja ja sitten niitä kun ei onnistu kuten viime syksynä, kaikki kotimaiset ruusukaalit olivat huonoja.
Taitaapas tulla kesän ja kevään hitti-soosi tästä, peukku Naijalle
12.03.2019 Bettan
Tämä. Niin menee tekoon, pöytälaatikon talteen tässä vaiheessa kun on nyt marjarahkaa jne kaapissa. Mutta makuhermoihin iskee, peukku!
Peukku Naijalle
Peukkuherkkua Naijalta
Tätä on kokeiltava, peukku!
09.03.2019 Mummo07
Upeaa ja kuulostaa helpolta tehdä.Peukku lentää.Ehkä teen tänään,kun pikkuihmiset kyläilevät.
09.03.2019 mallu51
Peukku Naijalle, on kyllä mestarileipuri taas vauhdissa !
08.03.2019 Bettan
Pitää kyllä testata, varsinkin noi appelsiiniversiot voisi olla vaikka nyt tämän pääsiäisen jälkiruoka, hyvä vinkki, hieman kuoriraastetta ja mehua, esanssia mulla ei ole. Nythän on myös uunifeta-pasta villitys täällä päällä; se on kummallista miten saadaan lietsottua ihmiset ihan pähkinöiksi jollain ohjeella! Henri Alen (huippukokki) kun suitsutti Mutti-tomaattimurskaa se loppui kaupoista...😄
Kiitos mallu 51 ;o)
07.03.2019 naija
Kiitos! LIDLLISSÄ ON KANSSA NÄITÄ MYYNNISSÄ EIKÄ RISTINSIELUA OLLUT JONOSSA, MAKSOIVAT VÄHÄN ALLE 0,60 SENTTIÄ. Minusta sekin on törkeä hinta niin pienestä leivonnaisesta.
07.03.2019 naija
Kiitos kommentista ja peukusta. Juu nämä ovat nyt joku saanut taas nostettua että oisi ihaninta mitä torttutaikinasta saa höpö höp sanon minä. Lidllissä ihan samanlaisia kun Pippurin sivuilla. Minulla melkein puolet isompia. Appelsiini on parasta , vähän voi lisätä joko appelsiiniesanssia joukkoon tai ihan mehua, kokeile.;o))
07.03.2019 naija
Peukku herahtaa kyllä moisesta ihmeestä että sait ensimmäisen munakkaan mieheltäsi, toivottavasti jaksaa niitä laitella enemmänkin, edes silloin tällöin, tarvii saada emännänkin joskus hemmottelua!
Nämä ovat nyt kovassa huudossa, pitää testata joku kerta, tuo appelsiiniversio on varmasti herkkua myös! Peukku
Peukku miehelle,koska teki kerrankin ruokaa,vaikka syö joka päivä.
Minulla on Lekue höyrystämisboxi,sillä on kiva valmistaa vihanneksia,kalaa tai kanaa uunissa.
06.03.2019 mallu51
Ehdottomasti PKKU - Näitä portugalilaista herkkuja myy portugalilainen puoti Hietalahden Hallissa melko tyyriillä hinnalla...
Hyvää herkkua.Peukku taitavalle leipurille.
05.03.2019 mallu51
Herkulta kuullostaa ja näyttää. Kokeiluun menee mutta omatekoisen sipulikeiton kanssa. Peukku !
27.02.2019 Bettan
Vähällä vaivalla hyvää
27.02.2019 Påla
Jännä, pakko pistää kokeiluun
27.02.2019 Påla