Reseptikommentit

Peukku mallu51, upea herkullinen annos !
Ihania herkkuja Mallulta
Kauniita!
Peukku Mallulle
Lindström = punajuuri + kapris - PKKU
Olinpa unohtanut kaprikset raaka-aine luottelosta.
31.01.2020 mallu51
Ollaan tehty ja nautittu, tosin siihen laitoin niitä kapriksia koska niistä tykätään kuin hullut puurosta ! Dijon sinappi ja kapris ! Wov
31.01.2020 Bettan
No onhan tuo pirskatin hyvä setti, varmasti menee mihin vaan! Foolihappoa joudun nyt ottamaan ihan purkista kun taas piikitellään solusalpaajaa. Punajuuri on yksi suosikkijuures, tykkään kun voi käyttää lehdetkin. Ja yksi harvoista jotka onnistuu aina kasvattaa meidän pellossa, sekin on iso tekijä,hehee!
Tätä on sen jälkeen,kun tämän marinaadin keksin,meillä aina jääkaapissa.
Tämä on hyvin terveellinen kasvi,foolihappo on tärkeää punaisten solujen tuotannossa,punajuuressa on paljon mineraaleja ja vitamiineja,ehkäisee myös tulehduksia kropassa,mikä meille reumaatikoille on hyvin tärkeä osa ravinnossa.
27.01.2020 mallu51
Tätä pitää testata, peukku etukäteen! Vadelmaetikkaa oon koittanut löytää, Prismassa oli sellainen missä oli vadelmaetikka-ja öljy yhdessä. Jäi hyllyyn. Ensi kesänä teen itse jollen muutoin löydä!
Sellerin ystävältä peukku!
Mallu51 teki peukkuherkun
PKKU
Juuri näin ja meillä oli jo Skrei turskaa kaupassa,ostettiin heti kaksi kiloa,koska tämä kala on pakastimesta yhtä hyvää kuin tuoreena.
25.01.2020 mallu51
Perjantain turskajuhlat Mallun luona, olipas jännä idea, peukku siitä ja tekoonhan se menee. Kalan keitto ja valmistus mikrossa on meilläkin ahkeraan läytetty oiva niksi saada täydellisesti onnistunutta herkkua
24.01.2020 Bettan
Upea!
Yöunethan tässä meni taas kun tämän herkun näki ! Peukku Mallulle
22.01.2020 Bettan
Mallun peukkuherkku on melkein kuin Greta Garbon lempiruoka Operakällaren ravintolassa Tukholmassa ( Tore Wretman ) ainoastaa tilli tekee eron , ehkä ero voi olla perunassakin, täällä se viipaloidaan haaleana, juuri keitettynä
22.01.2020 Bettan
Tämä on meillä talven perusruokaa,helppoa,halpaa,hyvää.
22.01.2020 mallu51
Kiva resepti - PKKU - On nähty vaivaa...
PKKU - sitä Greta Garbon herkkua...
Kiva toteutus - PKKU
Peura on aina hyvää, peukku!
Mallun peukun saaja-herkku
20.01.2020 Bettan
Täysin outo kauppa mulle, mähän en juurikaan noita Mansen paikkoja paljon läpikäy kun asun Kangasalan puolella, viimeisin P&S oli hämeenpuistossa ja siitä se läks, kyselin ja sanottiin että konkassa ne on kaikki! Ja piti laittaa tuo It's pure ihan googleen, siellä ei ainakaan tullut että olisi esim erilaisia riisejä jne. Mutta kuten sanottua, täysin outo kauppa, tarvii mennä tullintorille mulkoilemaan, jollen muuta kostu niin siellä on kenkäkauppa joka ei petä ikinä -kengät ja ruokahan menee ihan käsi kädessä?? Buahhahah!
Siis teillä Tampereella olisi nettihaun mukaan jopa 4 X It´s Pure- kauppaa (entiset Punnitse ja Säästä)??? Siihen se ei ainakaan kaadu, elleivät kaikki nekin ole konkassa...
Mulla on muistikuva että viimeksi jauhohyllyillä näin myös tattarista joko tuon suurimon tai rouheen. Mun "haave" olisi että saataisiin uusi Punnitse ja säästä- kauppa tai sitten kauppoihin jenkkityyliin (ainakin Whole Foods kaupoissa oli näitä) sellaisia astioita joista pääsi itse laskemaan sopivan määrän suurimoita/rouhetta/siemeniä jne itselleen pussiin/rasiaan (en muista kun ei käytetty noita). P&S tais olla suomessa aikaansa edellä? Tai Tampereella, emmä tiä onko tsadissa viä noita kauppoja tai muualla? Meiltä ne on kuitenkin konkkaan menneet, perhanan perhana. Ha, viä parempi idea! Otetaan ne typerät karkkikaukalot kaupoista pois ja laitetaan tilalle siemeniä, rouheita yms kotimaisia tuotteita, jätetään chia-siemenet sun muut tänne lennätetyt superfoodit pois kokonaan! Joo! Lukeekohan kukaan k/s-ketjun pomo näitä ikinä, hhahahahahahahahaaaa!
Katso Taskari joko rikottu tattarisuurimo tai tattarirouhe
Ukko on jo menossa kalakauppaan, voihan syötävä sentään miten upea ja taidolla tehty annos !
17.01.2020 Bettan
Tattaria ei ole tullut käytettyä kuin blineissä, tämä olisi hyvä tapa tutustua nyt kun on tullut kauppoihin ryynejäkin/siemeniä (en muista millä nimellä myydään, ohraakin myydään "ohrahelmiä" joten voisi olla helmiäkin!) eikä vain jauhoa. Peukku tietenkin!