Reseptikommentit

Varmasti hyvää!
Peukku
Onpas komea kakku sinulla, mehevältäkin se näyttää, peukku tuli
14.10.2015 Bettan
Sokeria ei saa laittaa liikaa, ja se pitää lisätä vaahdottaessa. :-) Itse olen laittanut turkinpippureita murskattuna ja on tullut tosi hyviä! :-)
naytää hyvältä aion kokeilla
Ohjeen mittoja kannattaisi seurata tarkasti, varsinkin leivonnaisissa. Vaahto pitää vatkata niin kovaksi, että kun käännät kulhon ylösalaisin, vaahto ei liikahdakkaan. Ohjeessa oleva etikka myös auttaa marenkien onnistumisessa.
Mun omist tuli pelkkii littanoita lettuja.... Vaikka laitoin yli puolet sokeripussista! Eikä se sittenkään ollut kunnon vaahtoa...
varmaan!
teen näitä juts nyt!
Pirtelön voi myös ihan hyvin tehdä sauvasekoittimella. Muista vain, että jos käytät pakastemarjoja, anna niiden sulaa kunnolla. Kannattaa myös käyttää korkeaa kulhoa, jottei pirtelöä roisku ympäriinsä.
Etsin kovasti Tiikerikakun ohjetta, jossa ei olisi maitoa tai kermaa mutta ei niitä löytynyt. Päädyin ohjeeseesi koska siinä oli vähemmän rasvaa kuin muissa ja se tuntui sopivalta vuokani kookoon. Tein sen ja tuli erinomaisen hyvä ja kaunis kakku. Maidon sijasta tosin käytin 18% ruokakermaa (vain vähän vähemmän) kun taloudessamme ei ole maitoa. Tästä seuraa monta hyvää kahvihetkeä, kiitos!
Ines
28.01.2012 Ines
menee kyllä jouluaikana kokeiluun tämä!
04.12.2011 liljis
Kiitos kommentista ja peukusta, maskottinen!
Suklaavaahtoa, nam, nyt tulee oikein vesi kielelle ;9
Oi, ihanaa, tonnikalan ja tomaatin sekoitus!
Etikan avulla valkuaisvaahto ei "ylivatkaannu" ja näin ollen marenki ei lässähdä paistettaessa. Etikan avulla marenki ei myöskään kuiva, vaan se on keskeltä sellainen "vaahtokarkkimainen".
Tuo voisi maistua mutta minulta puuttuu marjat, jäätelö ja tehosekoitin.
Tosi kauniita! En ole kuullut ennen että etikkaa laitetaan marenkivaahtoon, osaatko sanoa mitä varten?
Hyvää ja helppoa, ei voi kun suositella!
19.11.2011 kup0
Kiitos huomautuksesta! En tiedä, että tuliko taikinasta pieni, vai onko vuokasi iso, mutta omaan vuokaan on mahtunut. Lisään sen leivinjauheen määrän tuota pikaa :-)
ohjeestasi puuttuu leivinjauheen määrä ! laitoin noin 1 tl verran taikinaan. jouduin tekemään kaksinkertaisen, koska tällä ohjeella taikinasta tuli tosi pieni, eikä vuuan pohjalle jäänyt kuin kolmen sentin kerros taikinaa. taikina ainakin maistui hyvälle, katotaanpa 35min kuluttua kun saadaan tuoretta kakkua ! :)
10.11.2011 -snade
Tarkoitin 8 annoksella, että piiraasta saa leikattua 8 palaa eli 8 annosta. En tarkoittanut sillä saavan 8 piirasta, ja eihän noin isoa piirakkaa saa kukaan syötyä yhtenä annoksena ;-)
Kokeilin tänään, oikeastaan eka leivonnainen minkä oon ikinä tehny. Muuten hyvä resepti mutta ei kyllä löydy 8 annosta piirasta, annoksia tasan 1.
oikein herkullinen suklaavaahto nam,nam
25.10.2011 rexi65
mahroman hyvää jamaukas kakku
24.10.2011 rexi65
hurjan hyvää jaeritäin maistuva piitakka
24.10.2011 rexi65
Simpukka-ohjeet ovat aina tervetulleita !
Kuulostaa hyvältä pirtelöohjeelta, täytyy kokeilla. :) Peukku!
Tagliatelle sopi tohon mainiosti, hyvää oli, perhe tykkäs
Mausteikas leipä, vaihtelua päivään!