Reseptikommentit

Kuinka paljon olette soijamaitoa käyttäny? Mietin miten tuo 2-3rkl on suhtautettu maidon määrään.
Tämä on eka kerta kun kokeilen tofun tekemistä enkä halua mokata.
Hei! Ootko tehnyt leivontakirjan😮?? Tää kakkupohjan ohjeet ovat todella hyviä 😃 Kiitos
Intiassa kun tulee 2 satoa vuodessa, tai ainakin on isommat sadot pidemällä kasvukaudella, eikä välttämättä mitään kuivureita, hefun valmistus olisi kannatava bisnes. Kiinalaiset saisivat nenilleen. Okarasta saippuamassaan tai köyhille ravintorikasta leipää hyväntekeväisytenä. Aivan uusi teollisuuden ala. Mitenkähän ne saisi innostumaan perinne viljelystä uudelleen?
28.02.2018 mmmmm
Valoverhoa pitää olla joka kodissa, sitä voi käyttää kaikkeen, siis aivan kaikkeen. Valoverhot on muutenkin mukavat suojaa katseilta.
28.02.2018 mmmmm
Todella täyttävää, söin kaikki kerralla, aivan liikaa. Hurjan hintasta 250 g, ostin hampunsimeniä 8 €/kg 3 kg niin uskalsin kokeilla. Viimeinen kerta on sen verran hintavaa, tofua saa samalla hinnalla kilon kiinalaisesta kaupasta. Tein ensin vegaaniliiton ohjeella ja tuloksena oli hamppumaitoa, ja taikinaan kelpaavaa okaraa, hefua siitä ei tullut,sihvilä vaihe uupui kokonaan, edesvastuutonta Vegaaniliitolta. Hamppumaitoa oli paljon ja tosi hyvää siittä ei saanut enää edes keittämllä hefua kaikki juustomassa jäi okaraan. Kun ajattelee että saa leipä taikinaan hera ja okaraa vaikka vegaani lihapulliin niin ehkä hefu ei ole niin kallista. Mutta taikina pitää tehdä heti tai seuraavana päivänä, ettei hukkaa ravinteita, hivenaineita jne. Silti suosittelen idättämään ja syömään siemenet siemeninä, rouhetta tulee sekunnissa tehosekotimessa ei kannata ostaa, kallis kämmi jos hefu ei onnistukkaan, vaikkei ei se vaikeeta ollut.
28.02.2018 mmmmm
Ei voi olla kuin hyvää, hassua että tuli tää nyt kun just eilen mietin että teen täytettyjä muusipalleroita ja mietin toteutusta- tässähän on justiinsa mitä haen, peukku ja kiitos!
Voi että mikä resepti, ihana makea leivonnainen. Viisi tähteä +++++
Taitaapas olla herkkua , peukku !
21.07.2017 Bettan
Todellakin huippu-upea piirakka ! Peukku
19.07.2017 Bettan
Upea ison peukun saaja on tässä esillä ! Eikä yhtään kinkkurullaa päällä !! Onpas todella ihanaa
02.06.2017 Bettan
Itsellä taikinasta tuli löysää. Ei auttanut viileä. Laitoin pellille lusikalla ja kun otin uunista pois niin hyvin ne oli onnistuneet :)
peukku
28.03.2017 Bettan
Upeita houkuttelijoita, ison peukun ne sai
10.03.2017 Bettan
ihanaa herkkua, peukku
kokeiluun
23.09.2016 tarja2
upeaa herkkua, peukku
taas on uunissa, ihanaa
Peukku
upeita peukkuherkkuja
Keittoaika puuttuu! Minuutti vai 10 tuntia?
03.04.2016 Phoca
Olen tehnyt tätä herkkua monesti ananaksesta. Nyt täytyykin kokeilla omenasta ja ananaksesta, kun on pääsiäinenkin tulossa. Peukutin! Kiitos ohjeesta!
Jotkut Kotikokit ne sitten tekee niin kauniita ja houkuttelevia taideteoksia että ihan päätä huimaa ! Iso peukku näille iki-ihanille pääsiäismunille ja hyvää pääsiäistä !
15.03.2016 Bettan
Peukku ja tekoon !
21.02.2016 Bettan
Peukku !
Hienon ja kivan värikäs kakku. Kivat koristéet ja kuvat, miten teit. Prinsessakakkujakin voi tehdä ja koristella eritavoilla. Tykkään Kauniista kakuista ja leivoksista. HYMY
Kyllä niitä prinsessoja käy joskus ihan kateeksi, voi mikä kakku ! Iso peukku kauniille taideteoksellesi !
25.01.2016 Bettan
Peukku herkkua tehdään !
Ihan vanhan mummelin silmät putoo päästä kun katselee näitä taideteoksia ! Ihania ihania, voi jospa osaisin itse tehdä samanlaisia, peukun osaan kuitenkin ihan helposti lähettää !
16.12.2015 Bettan
Peukku LeivonnaisKRANSSI Jouluksi. IHANA& Kivan Näköinen, Uusi vinkki minulle. Pitää testata joku vuosi... HYMY
Peukku itsetehdylle hillolle, täytteelle. MAKU?