Reseptikommentit

Tässä se maailmankuulu keitto taas on houkuttelemassa !
03.06.2020 Bettan
Kiitos Bettan, kokeiluun menee nyt kun saa pihasta ruohosipuliakin. Ettei aina väännä samaa, juurikin tuli uusi pönttö jogurttia joten ei mene kauaa kun pääsen testaamaan! Varmaan valkoinen balsamico sopii etikaksi. Menee muuten heti huomenna testiin tai jo tänään illalla!
Peukku ! Mutta kokeileppas meidän soosia, melkein samat aineet, tosin ei valkosipulia, sen sijaan hienoksi hakattua ruohosipulia ja Dijon sinappia pari teelusikallista ja pienen pieni loraus etikkaa. Se tippa etikkaa ja sinappi tekee ihmeitä….
31.05.2020 Bettan
PKKU
No varhaiskaalihan se oli eikä mikään kevät/kesäkaali, joku aivopieru taas tussahtanut kun koitin miettiä tuota, hih! Mutta joo, mä voisin elää varhaiskaalilla, näihin rulliin antoi kivaa rapeutta.
Näitä tänään ja muistutus itselleni: tee tuo kreetalainen mausteseos! Oli helppo litata pari isompaa edellispäivän uutta perunaa, rasvakeittimessä ja sieltä mausteseokseen. Nyt joutaakin taas rasvakeitin kesäteloille tai kunnes pitää tehdä lisää empanadaksia tms.
Kaali ja varsinkin varhaiskaali on ikiherkkuani - näissä rullissa en kaipaa lehtisalaatteja - PKKU
Peulku
24.05.2020 Ritvae
buckjyr- pahoittelut, reseptiin on näemmä käynyt pieni aivopieru kylässä ja olen laittanut pohjaan vahingossa jauhojen tilalle veden. Korjaan asian samantein ja siis vastaus kysymykseesi on että 3dl jauhoja.
Kuinkahan paljon piirakkapohjaan tulee jauhoja....
24.05.2020 buckjyr
Hyvä Juttu ! Huolestuin niin siitä nokkoskeitosta , olen niin herkkä nokkosille, hahhaaa.
22.05.2020 Bettan
Bettan- mä taisin juuri muokata reseptiä kun katsoit, tein eilen alun ja kirjoitin loppuun tänään, otin vielä tarkasteluun ja huomasin kirjoitusvirheitä joten muokkaustilaan, sillä välin olikin sun kommentti tullut 😄 Mutta siis juu, täähän on ihan teidän makuunne, lisäätte tänne mahdolliset rippeet hummerista/katkaravuista jne! 😘
Peukku tuli ja tekoon meni ! Resepti selvisi vaikkakin hieman "mutkan kautta suoraan "
22.05.2020 Bettan
No kokeillaan.
17.05.2020 mallu51
PKKU ja mieleen painaen...
Mallu, laitoin tuonne vielä kuvan alkuperäisestä reseptistä, sen mukaan rusinoita olis tullut vielä enemmän. Mä myös sovelsin mutta noi rusinat on niin ihana makeuspommi näissä ettei ollut yhtään liikaa!
Mukava,että sait tänne julkaistua.Kokeiluunhan nämä menevät,hieman ihmetyttää tuo rusinoiden määrä,mutta senhän voi itse sovittaa lisäämällä rusinoita vähitellen.
16.05.2020 mallu51
No mutta, kiva jos inspiroi ja tuli kerrankin informatiivinen resepti multakin, heh! Vietetäänköhän me nyt molemmat tänään päivä samoissa merkeissä, nuppuja metsästäen....kävin eilen iltakierrosta mulkoilemassa saisinko edes sen 3dl kokoon. Pitäisi saada, jos ei, lähden metsään hakemaan lisää!
Nämä tulee, jos kokeilu onnistuu, mun ruokalistalle käyttöön...
Wow, nyt on panostettu reseptin sisältöön- näyttää "tutulta" - Tästä virkeytettynä taidan sään salliessa lähteä huomenna Suomenlinnan saarille metsästämään villiä... PKKU
Näistähän mä tein joku juhannus myös kasvisversioita, oli kyllä hyviä nekin!
Laita ihmeessä oma resepti näistä, tuommmoiset perinnereseptit ovat kultaakin kalliimpia!
Tiedän,tunnen paikan.
Kööpenhamina,kuinka tekisi mieli taas matkustaa sinne.
12.05.2020 mallu51
Näitä saan Kööpenhaminassa eräästä pikaruokalasta Strøget- kävelykadulla - PKKU
Teen anopin reseptillä. 1l maitoa , 1 muna , loraus öljyä ja vehnäjauhoja, niin että tulee kova hyvin vaivattu taikina. Sitten aloitetaaan, kuin lettipullan teko. pitkistä pötköista leikataan paloja , jotaka kaulitaan pyöreiksi. Täytteenä 700g jauhelihaa, iso sipuli suolaa ja valkopippuria ja vettä n. 1,5 dl vähitellen lisättynä.Hyviä tulee. Anoppini oli tataari.
11.05.2020 Xeni65
Mummo- todellakin sopii hyvinkin monen kanssa ja jää meilläkin käyttöreseptiksi, varsinkin nyt grillikaudella, hyvä tekaista ja ottaa mukaan vaikka mökille missä ei surauttimia ole. Jämät kippasin juuri eilen broilerivuokaan jota tein...
Totta tämä tekoon menee ja peukun sai kanssa.
09.05.2020 mallu51
Tämä tulee ehdottomasti tekoon, menee muunkin kuin kebabin kanssa, peukku!
08.05.2020 Mummo07
Kiitos, ois mennyt ohi mulla toi Iltalehden juttu jos et ois maininnut! Tein tän reseptin ihan sillä kun on nyt kauhea peltiruokabuumi, tahdoin nähdä innostuuko väki ja näemmä se toimi... 😄
Vau, upeita!