Reseptikommentit

Kyllä näitä tulee varmaan vielä tehtyä, erityisesti jos keksin keinon miten pakata niin voisi olla "suksee" siskonpoikien koulun myyjäisissä....Mulla on aina leikit mielessä,hahahahahaa!
PKKU
No voi sen kakkutaikina sentään kun Taskuvenus on taas villiintynyt ruualla leikkimään ! Peukkuhan tuosta läjästä lensi
12.07.2019 Bettan
Kiitosta Bettan ja erityisesti kun tuon mintun otit esille, piti laittaa jo reseptiinkin että sitä voi käyttää, itselläni kun oli tuo korianteri käytettävä, muutoin olisin pistänyt persiljaa ja minttua (noh, ehkä kaikkia kolmea kun rakastan korianteria!!hihihhiiii)
Taskuvenuksen herkulle peukku taas. Meillä ei korianterit juhli, tähän laitetaan minttua sen tilalle, tulee niin pirskatin hyvää !
10.06.2019 Bettan
Kokeiluun menee, ihan uusi versio minulle. kiitos ja peukku jo etukäteen;o)
27.05.2019 naija
Kiitos,herkku menee tekoon,kuten marmelaadikin.
Odotellaan tomaattien sesonkia.
Coctail-tomaatit ovat kompostimullan avulla levinneet kuin rikkaruohot puutarhaan.
27.05.2019 mallu51
Peukku
Nyt sitten testaamaan kun teet ensi kerran kaljaa! Kiitos, niin kauan kuin tuo mallas kiehtoo aion jatkaa testailuja, jostain syystä tahdon saada vielä sen tuoksun ja makeaan lisääminen kiehtoo myöskin? Nämä kräkerssit oli muuten koukuttavia, keittiön pöydällä kun olivat tuli napsittua pala kerrallaan eikä pystynyt lopettamaan!
Hih! Voisi sanoa että nyt on kesä virallisesti alkanut kun lumet sulaneet! Kohta kun saa kevätsipulia vähän järkevämpään hintaan voi tätä kasvispiirakkaakin tehdä, siis kasvispiirakka joka on maustettu pekonilla, heh..
Hmm itse en osaa käyttää maltaita, kun kaljaan ja harmitellut mäskin hukkaan joutumista. Siitä saisi varmasti osaavissa käsissä herkullista mallasleipää myös. Peukku rohkeista testailiuista
11.05.2019 Mummo07
...kesä alkaa lähestymään
11.05.2019 Bettan
Oli juurikin tämä kotimaisuus yksi annoksen teemoista jonka ympärille koitin rakentaa, tähänhän voisi käyttää jotain paikallista juustoa tai fetatyyppistä, halloumikin kävisi...? Mä en ole juustoa koittanut tehdä, täällä kyllä oli joulun aikaan jokin aika simppelin oloinen kotijuusto-resepti muistaakseni (löytyy varmaan joulu-teemasta?)
Peukku.Meillä ei ole täällä tällaista kotijuustoa.Olen kerran itse yrittänyt valmistaa ,ei onnistunut.
10.05.2019 mallu51
Taskuvenuksen luksusgurmeeta taas houkuttelemassa peukkua, voi sentään !
07.05.2019 Bettan
Kiitos peukusta
Lisään vielä tietoiskuun että ÄLÄ TARJOILE KOIVUALLERGISILLE....ei tullut mitään reaktioita pienestä määrästä mutta toheissani en ajatellut asiaa ollenkaan vaan tarjoilin tyynesti kahdelle todella pahasti koivulle allergiselle, hih! Kiitos peukusta.
Mallu, testaa ihmeessä. On kyllä hyvin lyhyt keruuaika, meillä onneksi on varjossa nuoria koivunalkuja joista saan vielä toisenkin erän halutessani. Kiitos peukusta.
Taskuvenus saa peukun
Hyvä tietoisku ja reseptistä peukku
02.05.2019 Mummo07
Täytyypä laittaa muistiin ensi kevääksi,nyt ovat meillä koivut jo täysin lehdissään,vastankin olen saanut tehtyä.
Peukku reseptille
02.05.2019 mallu51
Kiitos mallu!
Tässähän meillekin upea ruoka perjantaiksi.Peukku.
01.05.2019 mallu51
Taskuvenuksen huippu-herkullista kalapataa !
29.04.2019 Bettan
dnuffins- varmasti nuo toivat siipien kanssa sekä lisätulisuutta että viilentävää vaikutusta, pitääkin testata, kiitos vinkistä!
olivat todella hyviä greippilimonadin ja vesimeloniviipaleiden kanssa 5/5
Kiitos!
Taskuvenuksen peukkuherkkua
Kiitos kaunis naija ♥