Reseptikommentit

Kiitos ja kiva kuulla että on maistunut!
tykätään meilläkin, peukku
Aina houkuttelevaa herkkua
10.03.2017 Bettan
Kiva kuulla! Onneksi tuli tallennettua tämä resepti koska itsekin tykästyin tähän ja aion ehdottomasti tehdä näitä ystävillekin, tosin määrä pitänee silloin triplata 😝
iki-ihanaa peukkuherkkua
tästähän tuli suosikki meille..
hieno resepti, iso peukku
You made my Day ! Pkk
11.02.2017 Bettan
Toivottavasti maistuu!
Kiva kuulla Villahomma että tykkäsitte! :)
Juu hienoa herkkuruokaa.
01.02.2017 mallu51
upea peukkuherkku
tänään herkutellaan
Nämä + tillijogurtti ja vohvelit testattu, kaikki hyviä ja sopivat yhteen.
Tein koko setin vohvelit jne, kaikki tykkäsivät hyvää!
Hyvä kokonaisuus!
Kiitos mallu51 :) Kyllä, hygienialla päästään jo pitkälle oli sitten kotikokkailu tai ammatilaisuus kyseessä! Tässä linkki urbaaniin sanakirjaan mututuntumasta eli mun mutu-hytinästä :P https://www.urbaanisanakirja.com/word/mututuntuma/ :)
Oletpa kauniin annoksen laittanut.Bettan on oikeassa,hygienia on keittiössä se a ja o.
Minäkään en tulisi toimeen ilman lämpömittaria keittiössäni.Sormeni eivät ole niin herkät,että ne sanoisivat minulle,milloin liha on kypsää ja mutu-hytinää en tunnekaan.
27.01.2017 mallu51
Kiitos kaunis! En tiedä missä pöllyssä olen tän reseptin kikkaillut mutta oli nyt pakko muokata, itsehän en käytä kuin harvoin lämpötilamittaria kun sormi ja mutu-hytinä kertovat koska on valmista, jostain netistä vissiin katsonut tuon ohjeistuksen joka oli päin pyllyä :D Nooh, hyvä että tuli nyt korjattua :)
Sattuipas tämä meidän lempiruoka saamaan ison peukun, ihanaa ! Meillä ei broilerinrintaa koskaan "kärvennetä " :) uunissa / padassa kuin korkeintaan 62 asteeseen kun salmonellabakteerit kuolevat jo 60 asteessa, asiantuntijoitten mukaan. Onneksi ei olla yli 50 vuoden kokkailuista saatu sitä hyvin ikävää tautia ! Ehdoton hygienia on valttia kaikissa keittiön hommissa ! Salmonella ei tunne eri valtakuntien ja maitten rajoja !
Kyllä söisin broilerisi koska kova nälkä tekee ihmisen nöyräksi !
26.01.2017 Bettan
Teeppä se.Granaattiomena on todellinen terveyspommi.Siinä on vitamiineja ja paljon omaa immuniteetiä kohottavia polyfenoleja ja flavonoita.(Flavonoide).Rautaa ja kalsiumia.
23.01.2017 mallu51
Heh ja minä ostan granaattiomenoita 😃
23.01.2017 Mummo07
Me otetaan parin viikon lämpö-ja valohoito Meksikossa ☺️☺️
Mitä, mitä ? kuka lähtee matkoille ja minne ? haluan mukaan !
23.01.2017 Bettan
Kiitos ☺️ Testaan todellakin sun versiosi myös!
Kiitos! Mä olen kans käyttänyt vadelmaa salaateissa ja se todellakin antaa hyvän maun, vadelmaviinietikkaa en ole ostanut kun niin harvoissa paikoissa sitä on mutta itsehän sitäkin voi helposti tehdä. Rakastan tuota omaa valkoviinietikkaani ( Oro Nobile-merkki ) joka ei tarvitse kuin tilkan oliiviöljyä kaveriksi mutta siitä taisin tehdä granaattiomenaetikkaa joku kerta, vadelmaa sitten seuraavaksi 😋 Eikun hetkonen se olikin passionhedelmän siemenet jotka laitoin etikkaan, hyvää oli sekin! Granaattiomena oli vasta " To do" -listalla, hih....
Kiitos, matkaan on vielä muutama viikko aikaa joten tämä matkakuume riehuu nyt ihan valtoimenaan 😝
Täällä tämä herkkuinen salaattikulho tyhjentyisi kerta heitolla, peukku lentää sinne samalla vauhdilla !
Ennen tuota granaattiomenan maan valloitusta ripottelin pakastettuja vadelmia salaattiin ja se oli aivan mahtavan hyvä idea , sanoi perhe, nykyään saa myös vadelmaista viinietikkaa antamaan " tunnelmaa ".
22.01.2017 Bettan
Herkkua hienoimmillaan.
21.01.2017 mallu51
Peukku minultakin,parhaat ainekset "salaatille".Fenkoli ja omena sopivat oikein hyvin yhdessä.Peukku.Ja hyvää matkaa.
21.01.2017 mallu51