Reseptikommentit

Hyvin latetut pihvit ja upea annos ja kuva! Vahva peukku! Kyllähän grilli on aina paras, mutta kunnon valurautapannu on myös hyvä.
21.01.2019 Juri
Jestas sentään mikä nerokas Pizza ! Tekeepäs mieli alkaa leipomaan, Peukku taas, Taskuvenukselle, Kotikokkien Mestari-leipuri !
19.01.2019 Bettan
Hih 😀 Oivoi, nämä olivat hienot juhlat, ensin olivat meidän versioimassa MasterChef-kilpailussa ravintolassa, sieltä sitten ystävän kotitilalle jossa oli lisää ohjelmaa ja ruokaa sekä tietenkin tämä kaakku!
oon vähän kehno lukemaan kai ? ajattelin että vaan yksi Ukko sais tämän herkun , hahhaaa
08.01.2019 Bettan
Tästähän Taskuvenus sai peukun
Kokeile ihmeessä- tuolla keskusteluissa mietin että jos tahtoisi voimistaa maltaan makua niin voisi koittaa paahtamisen jälkeen vielä morttelissa hienontaa maltaat? Pitänee laittaa tuohon reseptiin ylös etten unohda testata, tuli niin paljon etten ihan heti aio uutta satsia tehdä, hih!
Kiitos Bettan! Ja loput maltaathan voi sitten leipoa saaristolaisleipään? Jonka päälle päräyttää hieman lohimätitahnaa, teillä ehkä hummerin rippeetkin? Hih!
Tämä "setti" tuli mulle unen rajamailla niin pahana että oli pakko havahtua ottamaan känny esiin ja laittamaan ylös! Alkuperäisessä ideassa kurkun tilalla oli punajuurta- sen juureva makuhan tukisi myös tuota mallasta ja poroa? Eli variaatioita löytyy heti...
Kiitos naija ja hyvää alkanutta vuotta!
Aavistuksen paahteinen maltaan maku majoneesissa, mielenkiintoinen ja sopii varmaan hyvin muun tekemäsi alkupalan kanssa. Peukku!
06.01.2019 Mummo07
Peukku ! Nyt vaan maltaita hankkimaan
06.01.2019 Bettan
Uusi tuttavuus, pitää kokeilla. Kiitos !!!
06.01.2019 naija
Kyllä maistuis, upeasti laitettu taas tarjolle. Peukku;o)
06.01.2019 naija
Kiitos kaunis ja hyvää joulua!
Kiitos Bettan ♥ Hyvä idea tuo tuore piparjuuri, pitää testata itsekin!
Peukku tuli täältäkin
Tykkää tykkää, ihan milloin vaan ! Tässä on siis kaikki maut ihan paikallaan, peukku lensi Taskuvenukselle ! Tuohon lihan päälle meinaan raastaa vähän tuoretta piparjuurta...
19.12.2018 Bettan
Kiitos IlseRoos!
Kiitos mallu, meille taitaa olla tulossa peuraa jouluksi, jos saan sitä niin testaan tämän sillä! Tosin varmasti varioituna peuralle paremmaksi (vihannesosuus)
Peukkuherkkua
Peukku.Taitaa tulla meillä joulupöytään,katkarapujen viereen.
16.12.2018 mallu51
Noniin, taas saa siis jännätä millaisen tuotoksen synnytät, hienoa jos löytyi inspiraatiota! Mulla harvoin on tyytyväinen hymy naamalla mutta nämä alkupalat kyllä sellaisen tuottivat, erityisesti tuo piparjuurijogurtti, alkuperäisesti suolakurkkujen sijaan oli tomaattia (poimin pois) ja piti olla pelkkä avjar-jogurtti, hyvä kun tuunasin!
Kiitos mallu51, nää on siitä kivoja kun voi varioida oman maun mukaansa!
PKKU - variaatiot ja eräs kikka vilahti heti päähäni ja toteutuslistalle... kiitos loistavasta inspiraatiosta...
Peukku minultakin.
Menee taatusti kokeiluun.
13.12.2018 mallu51
PKKU herkulliselle reseptille...
Nöyrin kiitos Bettan! Tajusin tosiaan itsekin että näistähän saa helposti vegaaneja ja sitten sopivat lisäksi "kansantautia" poteville eli pitäisi olla sopivaa purtavaa suolistosairaillekin vaikka paprikaa onkin mutta määrällisesti aika vähän. Kaikenlaista sitä nykyään pohtiikin reseptiä tehdessä, tai no jälkikäteen ainakin!
PKKU - mahtavaa herkkua
Elegantteja Amuse Boucheja Taskuvenukselta ! Luksus-Peukku
11.12.2018 Bettan
Hih, kiitos Bettan, vai ei ole punaviinin jämiä teillä 🤣 Nooh, punaviinietikka ajaa saman asian! Moni muuten karsastaa punasipulia, sanovat että se pistää paukuttamaan- luulisi että raakana voi tehdä muttei kypsänä ja tässähän nämä ovat sellaisia puolikypsiä että uskaltaisin tarjota heillekin ketkä välttelevät. Ja saahan ne aina pois...