Reseptikommentit

Kaunis annos. Pitääkin kokeilla. Kiitos kun saatiin taas jotain uutta. Peukku tulee jo pelkästä kuvasta. ;o)
20.09.2019 naija
PKKU
Upea idea!
Hienoa, kerrohan ihmeessä piditkö annoksesta! Tai jos/kun modaat niin mitä modasit ja miten, tähänhän sopii kivasti kaikenlaiset punajuurikomponentit, kuten vaikka jos tekisi punajuurigeeliä niinkuin se tomaattigeeli, tekstuurina nääs!
Nyt ovat minunkin punajuuret niin suuria,että voin satoa ottaa maasta,elikkä kokeiluun menee.
15.09.2019 mallu51
Hieno peukkusato.Jippii Taskuvenus.
15.09.2019 mallu51
Kukkakaali on munkin suosikkini! Tää pizza kyllä varmasti jakaa mielipiteitä, ei tyypillisin, toi vuonankaali ja kastike kyllä kruunasi homman.
PKKU - uskallusta ja punajuuri on kukkakaalin kanssa mun lemppari...
Vau!
Super.Peukku.
11.09.2019 mallu51
PKKU tietysti ansaittu - ei vain annettu...
No varmasti! Pienellä vaivalla saa paljon makua 😊
Jossain vaiheessa olin ihastunut käyttämään puolikuivattuja miniluumutomaatteja ihan kaikkeen! Helppo tehdä ja niin tosi hyviä.
Nää mä tein enemmänkin siten että voin heittää esim kastikkeisiin lisämakuja antamaan, tosin oli pakko tällätä sellaisenaankin ja leivän päälle. Ja salaattiin... Meillä ei oo toivettakaan että olisi liian terveellistä,hahah, eilen muusia, stroganoffia ja passionhedelmä posset jälkkärinä- kunnon maanantainmättöä 🤣
Joo, tuossa artikkelissa oli laitettu uuni 80-100 asteiseksi ja noin 3 tuntia paahdettu. Laitankin tämän listalle viikonloppunaposteltavaksi ensi viikonlopulle! Voisi tosiaan sopia hyvin, jos tekisi parmesan-sipsejä tuohon rinnalle, ettei ihan lapasesta lähtisi terveellisyyskään ;)
Kiva kuulla Borje että pidit. Lisäsin linkin meksikolaisiin sitrussipuleihin, ne on myös helpot tehdä ja monipuolisia käyttää, makupaletti mun suuhuni ainakin täydellinen 🤗
Mä bongasin vasta jälkikäteen tuon Pippurin artikkelin, en tiedä oliko siinä samalla tavalla tämä tehty? Nää oli hyviä mutta ensi kerralla kuivaan pidempään koska mulla on uuniongelma (jatkuva sellainen,hah!) ja vaikka laitoin illalla +60 sanoi ukko että lisäsi aamusta lämpöä koska uunissa oli max 40C.... Testaa ihmeessä, ei paljon vaivaa tarvitse nähdä näiden eteen!
Tosi hyvää ja helppo tehdä. Säilyy jääkaapissa tosi pitkään. Suosittelen!
07.09.2019 Borje
peukku taideteokselle
Hieno annos,kokeiluun menee. Peukku tuli jo eilen.
07.09.2019 mallu51
No nyt!
Oliko niin hyviä, mitä lukemani Pippurin artikkeli väittää. Näyttävät ainakin ihanilta!
Ompas kaunis annos. Punajuuret ovat niin hyviä. Peukku ;o)
06.09.2019 naija
😁
Meidän Ukkoa ainakin nauratti niin hirveesti , hahhaa
06.09.2019 Bettan
Varmasti toimii, mun logiikka ainakin puoltaisi tuota, ja siis sun keittiössähän mennään aina kuin Strömsössä 😘 😘 😘
Peukku
Peukku ahkeralle Taskuvenukselle ! mietiskelin kokeilla tomaatin kuivatusta niin että leikkaan sen pihvitomaatin fileeksi, sisältö pois sopan keittoon, suolaan ne fileet nesteen poistoon ja sitten uuniin kuivumaan . luuletkos että se menisi kuin Strömsössä ?
05.09.2019 Bettan
Peukku.
04.09.2019 mallu51
PKKU