Reseptikommentit

Tein piimään kun maito oli loppu. Sekoitin myös kaikki voimakkaasti vatkaimella ja tuli silti hyviä.
Kaksi hyvää vinkkiä ainakin minulle oli, rikkoa kanamunien rakenne sekoittamalla voimakkaasti vispilällä ja mummon hyvä neuvo, antaa taikinan levätä 10 min. Maltan sen lyhyen ajan odottaa :)) Taikinasta tuli niin hienon sileä ja lettujen koostumus täydellinen ja maku myös. En mitään muutoksia tehnyt.
16.05.2020 eeva10
olen tehnyt ehkä 10 kertaa lettuja valurautapannu jonkun 5-6 kertaa.mielestäni on hyviä ollut.nyt kuitenkin koitin tätä ohjetta niin onhan nämä vielä parempia,kiitos ohjeesta :)
08.05.2020 Nipako
tuli maukkaita lettuja!!
02.04.2020 sinpura
hyvä lettuohje todella.
05.03.2020 pikekoo
tuli paistettua letut,ohjeen mukaan ,kyllä maistu hyvälle.
05.03.2020 pikekoo
Letut maistuvat aina,olet oikeassa
Minä sekoitan aina kuivat aineet keskenään,lisään kananmunat ja sekoitan sähkövatkaimella tasaiseksi.
Sitten lämmin maito mukaan ja annan taikinan kehittyä tunnin verran.Minulla ei ole koskaan ollut jauhopaakkuja.
24.11.2019 mallu51
Ei kun ensin sotketaan kaikki muut aineet sekaisin ja sitten vasta kaikki munamassa. Ideana on se, ettei taikinassa ole vielä yhtään kananmunaa ennen jauhojen lisäämistä, niin että järjestys on ensin jauhot ja vasta sitten munat. Jos massassa on jo kananmunaa silloin kun jauhot laitetaan, niin väkisinkin tulee paakkuja. Siksi minusta on hassua, kun kaikissa resepteissä yleensä käsketään laittamaan munat ensin.
No entä tuo toinen muna, laitetaanko se ensin?
23.11.2019 Jaska53
kova homma vaan paistaa
03.03.2019 Haara
Ei jää jauhopaakkuja, jos lisää kananmunan vasta viimeisenä :)
Kerrankin hyvä ohje 0.5 litralle. Loisto- ohje :)
18.08.2018 raksa67
Ihana ohje ja letut onnistuivat hyvin ja olivat hyvin makoisia
08.03.2018 Nepulii
Kerrankin mun letut onnistui (ainakin paljon paremmin kuin yleensä), toisin sanoen pysyivät kasassa. Ei ollut voita tai juoksevaa margariinia, joten käytin paistamiseen tavallista margariinia, ja vanilliinisokerin sijaan kaapista löytyi vaniljasokeria, mutta nämä erot tuskin paljoa mihinkään vaikuttivat. Sain taikinasta tasan 10 lettua.

Kiitos reseptistä! Taidanpa käyttää samaa ohjetta seuraavallakin kerralla.
08.06.2017 Maistuu
Hyviä lettuja tuli! Tosin laitoin taikinaan 3 kananmunaa.
07.05.2017 jotsu
Sitten on sulla kyllä levyssä vika....normi ohje ja varmasti kyllä värin saavat ,kun antaa hetken olla ennen kääntämistä!
Letut olivat maukkaita, mutta pannulla täydellä lämmölläkään ne eivät saaneet väriä. Vieraat ihmettelivät kun leutut olivat raa´an näköisiä ja monta jäi syömätä. Muuten hyvä ja maukas ohje.
Ihan todella hyvä ohje, tällä ohjeella jatkossakin! :)
18.09.2016 Kikkara
Tää on hyvä ohje. Tulee aivan loistavia lettuja.
En ole mikään lettujenpaistaja, mutta mies joskus toivoo niitä. No, kerran yritin: Ei ollut kuin sämpyläjauhoja ja maitojauhetta (olimme mökillä). Niistä tuli mielestäni kuivia, johtuiko jauhoista? Siis pitääkö olla aina vehnajauhoja?
Suurimman osan söin itse, ja totesin ettei minusta leipuria saa - ei vaikka mielelläni ohjeita luenkin. Suolaiset piirakat ja paistikkaat yms. kyllä onnistuvat - muidenkin mielestä, kuin minun.
Mutta vielä minä lettutaikinan teen ja paistan niistä niin hyviä, ettei sanotuksi saa - kai.
Ei lettuja tehdä täällä ilman sokeria ! Iso peukku hyvälle reseptille
02.01.2016 Bettan
En lisäisi taikinaan ollenkaan sokeria. Lettujen mukanahan usein tarjotaan hilloa tms. Makeutta on siis yllin kyllin.
Jos haluu tehä thaimaa tyylii banana pancake ni korvaa osan maidost kookos kermalla ja laittaa sekaan kookoshiutaleita. Lettujen päälle ite tehtyä suklaakastiketta, kinuskikastiketta, banaanin siivuja ja suolapähkinöitä. Aivan taattu sydäri!
Hei herra ja rouva laina tarvitset kotiin, oman yrityksen, ostaa auto, luoda oman yrityksen, tuttuja veloista tai luoda ravintolan tai hotellin, tai selviytyä taloudellisista vaikeuksista vihdoin umpikujasta provosoi pankit, mukaan hylkääminen hakemuksesi tiedostojen hyvityksiä? Voimme lainata sinulle summan tarvitset alkaen € 1000 (tuhat euroa) on summa, jonka haluat 3% korolla ja olosuhteet, jotka tekevät elämästä helpompaa. Olet kielletty pankki ja sinulla ei ole hyötyä pankkien tai sinun on parasta olla projekti ja tarvitsevat rahoitusta. Lähetä meille lisätietoja:

Nämä yksityiskohdat täällä tehdä yhteydessä häneen:

Facebook:Romero Jose Edouado

Numero: 0685248569

Sähköposti: romero.joseedouado1@gmail.com
28.11.2015 romero1
hyvä ohje kyllä sinusta sais hyvän akan;)
Riisimaitoa puolet ja puolet vischyä. Ei tuu niin tuhteja ja rasvasen olosia ku lehmänmaitoon tehtynä. Ja induktioliesi ♥
01.02.2015 Paivi80
Miten saatte letuista tasaisen ruskeita? Minulla aina reunaosilta jää vaaleaksi ja sitten niitä pitää käännellä ja kierrättää, että ne olisivat kauniin värisiä. Onkohan vika pannussa, hellassa vai vain paistajassa;)? Käytättekö muuten lettujen kuohkeuttamiseen leivinjauhetta, olen alkanut käyttää, mutta muuttaako se jotenkin makua, joten olisiko wishy parempaa tai vielä joku muu, kertokaapa? Kiitos vastauksesta.
juu, ja meinasi unohtua.. kardemummaakin laitan joskus ..niin vähän että on vain aavistus makua antamassa.
itse laitan vain yhden kanamunan , että ei vain maistuisi munakkaalta" :) Valmiiseen taikinaan voisulaa hitusen ja äitini oppien mukaan ..paistumassa olevaa lettua ei saa "sorkkia" , ennenkuin on pintaa tullut hieman " reikiä" Itse en koskaan laita vaniljaa taikinaan ,koska ovat muutenkin jo herkullisia
Tosi hyvä resepti! Kiitos!