Ei todellakaan liian makea ainakaan tällaiselle sokerinarkille...

Paskakokki: Otahan lääkkeet ja hengitä syvään pari minuuttia. Ohje on ihan hyvä ja ymmärrettävä. Totta on, että siinä sanotaan keltuaisista monikossa ja valkuaisesta yksikössä, mutta jos ei erikseen käsketä käyttämään kaksi keltuaista ja vain yksi valkuainen, niin käytetään kaikki annetut määrät. Tuottaako ongelmia, jos jossain ohjeessa puhutaan sekä jauhosta että jauhoista...?

Mutta joo, selkeyden vuoksi pitäisi sanoa vain joko monikossa tai yksikössä.
Hyvä kakku, mutta liian makea
14.04.2017 duotor0
On kyllä parasta juustokakkua!
Muutenkin aivan vitun sekavat ohjeet ja raaka-aineissa lukee 2 munaa mutta ohjeessa sitten 2 keltuaista mutta vaan 1 valkuainen >:F tästä oli joku toinenkin sanonut, älä tee enää ohjeita tänne!!
Nyt meni ihan päin persettä ku ohjeessa ei vittu voinu lukea että mikä halkaisija vuoan pitäisi olla! Vasta kun laitoin suklaamössön vuokaan tajusin että vittu oisko pitäny olla 18ø, että kiitos nyt saatanasti
Aivan parasta juustokakkua, mitä olen ikinä syönyt :) Maailman paras juustokakun ohje!
Ja kaikki ovat kehuneet ja rakastuneet tähän kakkuun♥
08.05.2016 huawei0
Peukkuherkku kaalinpäästä !
Mitä ihmettä ovat keitetyt kaalinpäät?
Ja miksi niistä puhutaan kaalilaatikon yhteydessä+
Kiitos vastauksesta
Todella hyvä ohje! Ennen tätä en tykännyt kaalista. Kiitos!
17.03.2016 CatG
Peukku !
11.10.2015 Bettan
Tein tätä pienin muutoksin, lihan tilalla soijarouhetta, riisin tilalla punaisia linssejä ja ruokakerman tilalla kuohukermaa. Maustoin suolalla, musta- ja valkopippurilla sekä meiramilla, lisäsin myös siirappia. Itse en pitänyt tästä niin paljon kuin kermattomasta kaalilaatikosta joka on suurta herkkuani. Mielestäni erilaisille resepteille on hyvä antaa mahdollisuus eikä tuomita kokeilematta. Selkeästi tällä versiolla on omat kannatusjoukkonsa. Resepti on melko suurpiirteinen, mutta sillä onnistuu kokkaaminen ilman kommerverkkejä.
Siis yksi valkuainen vai kaksi!?
+ pikkusen omppuhilloa AAAAAAAAAH !!!
Aivan taivaallisen hyvää =) aina olen kaalilaatikkoo rakastanut,mut nyt vast ekakerran itse tätä tein.. tosi hyvää =) Kiiitos reseptistä.
Tää ohje oli jostain syystä sieltä mihin aurinko ei paista. Tein kaksi pohjaa +25% materiaaleilla. Paistoin 15min ja sielti olivat hiukan haaleita... ja pohja oli tikuttamisesta huolimatta raaka. **ttu. Kahvikuppeja on toki monen kokeisia. Itse käytin 1kkp=1,25dl, mutta siinä ei ollut tää murhe. Katsotaan, onnistunko tekemään minkäänmoisia kakkuja näillä pohjilla.. Parempi olis pitäytyä perinteisessä.
23.11.2012 Hogan
Peukku!
05.10.2012 miratte
Kaalilaatikkoon kuuluu ehdottomasti meirami. Lisään myös ruskistettavan jauhelihan joukkoon jauhelihamaustetta ja ripauksen valkosipulijauhetta. Siirappi kuuluu myös kaalilaatikkoon. Lisäksi voi laittaa kananmunan pari munamaidon tekoon.
Herkullinen kuva, ihan tekee mieli tehdä....
Törkeän hyvää! Liraus soijaa vielä päälle, joko lautaselle tai suoraan laatikkoon. Nam ja kiitos =)
Mikä määrä tähän tulee kermaa..?Nykyään on muitakin kokoja kerma purkkeja, kun 2dl tai 2,5dl.. joskus taisin nähä jopa litran kokoisen kermapurkin..
Aion kokeilla tata! Ranttu ukkoni kun ei tykaa 'oikeasta' kaalilaatikosta, joten katsotaas miten tama uppoaa! :D
Kauniin näköisiä nämä tuorejuustokakut! =)
On nyt tullut tehtyä tätä 2 kertaa ja aina yhtä hyvää :) tällä kertaa pistin riisit keittämättä mukaan + vedet, saa nähä millast tulee :D pitää välil varmaa hämmennellä..
Ekan kerran minäkin tein kaalilaatikkoa, tosi hyvää, laitoin 1 prk kermaa ja 2 dl maitoa. Tätä teen toistekin! :)
Ensimmäistä kertaa tein kaalilaatikkoa ja tuli todella hyvää! :) Lämmin kiitos tästä reseptistä!
kaalilaatikko on hyvää kun paisteaan vähän kaalia,keittääkkiin kyllä voi.ja siirappia ja mausteet joukkoon,suola ja mustapippuria ainaski ja riisin olen jättänyt pois ja maistuu tosi hyvältä....ja lihaliemenkera.ei kermaa , maitoa.
31.07.2011 ouarab
jauhelihaan suola ja pippuri on erittäin hyvä ja toimiva yhdistelmä pelkälteenkin :)
riisin keitinveteen voi esimerkiks yhden liha-/kasvisliemikuution laittaa tulee jo riisiin makua... ja jauhelihaan normaalit mausteet mitä laitat jos jauhelihan paistat ;)
Hyvää on! Itse tykkään lisätä aina kalaruokiin valkopippuria, tähänkin sopi loistavasti. Se tuo jännästi kalan maun esiin. Paprikasekoituksen korvasin herne-maissi-paprikalla.
Kanan jauhelihalla erittäin hyvää. Ei kyllä ihan 8 annosta tullut..