Süper Darran poistaja lätyt

30 - 60 min

Raaka-aineet

Letut
2 Kananmunaa
5 dl maitoa
3 dl vehnäjauhoa
ripaus suolaa
Täyte
800 g kanaa
2 dl ruokakermaa
1/2 pakettia homejuustoa
1/2 chili
ripaus suolaa ja pippuria
Guacamole
avocadoja
1/2 chili
ripaus suolaa

Jaa resepti

Ohje

Kenen klyyvari helottaa, kuka lapsia pelottaa, spuge! Menikö ilta pitkäksi ja olotila on kaukana välimerellisestä seurapiiri-sosiaali darrasta, ei hätää tässä on ratkaisu juuri sinulle. Huom. resepti toimii niin fyysiseen kuin henkiseen dagen äfteriin.

Täyte

Paista pannulla öljyssä sipuli, valkosipuli, kana ja chili. Lisää ruokakerma ja homejuusto, jengiin voi laittaa juustoa ja voita tai kermaa ihan darrasta riippuen. Mausta oman maun mukaan.

Letut

Tee lettutaikina eli vispaa munat ja kaada sekaan maito ja jauhot. Sekoita homogeeniseksi tai jos tykkäät paakuista niin jätä ne, - jokainen tyylillään. Osan maidosta voi korvata vichyllä niin tulee kiva twisti. Paista pannulla voissa.

Guacamåle

Tee guacamole eli muussa haarukalla sopivan kypsät avocadot lisää suolaa ja chiliä. Jos kaapistasi löytyy citruunaa niin purista sitä hieman joukkoon niin guacamåle pysyy kivan freesinä. Helppoa kuin heinän teko (onko heinänteko oikeasti helppoa?)

Laita letut uunipelille tai uunivuokaan. Laita kanatäyte sisään, siis lettujen sisään, know what ya did there. Ripottele lettujen päälle kunnon kasa juustoraastetta ja anna olla uunissa niin kauan, että juusto sulaa eroottisesti lättyjen päälle. 

Juomasuositus tähän on ehdottomasti alkoholillinen drinksu josta ei huomaa oikeasti, että siinä on alkoholia, näin huijaat itseäsi sekä darraasi.

Laittakaa kommenttia jos maistui!

 

 

Samankaltaisia reseptejä

  • 9 10 Pinaatti lätyt
  • 2 0 Täytetyt lätyt jauhelihalla
  • 2 0 Runsaammat lätyt
  • 3 0 Viikarin lätyt
  • 3 0 Samettiset lätyt
  • 5 0 Tosi hyvät lätyt kivennäisvedellä

Kommentit

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään