Voittaja valittu!

kotikokki
Syysreseptikisan tulokset ovat nyt selvillä! Voittaja valittiin ohjeissakin mainituin ehdoin: Reseptitestin voittaa resepti, jonka reseptiä on helppo seurata ja lopputuloksesta tulee luvattu. Kekseliäisyys ja maku ratkaisee tiukassa paikassa.

1. @Raastaja: Pekoniin käärityt naudanmaksapihvit ja juuresmuusi
2. @Taskuvenus: Tomaattikeitto
3. @Taskuvenus: Oodi punajuurelle

Ensimmäiseksi tullut Raastajan resepti vei kielen mennessään. Resepti oli helppo seurata, eikä epäselvyyksiä syntynyt. Lopputulos oli justiinsa sitä, mitä luvattiin.
Lisäkommentti raadiltamme: ihana juuresmuusi sopisi upeasti vaalean kalan kanssa ja maksan vierelle kaivattiin tuhdimpaa makua.

Toiseksi tullut tomaattikeitto oli onnistunut ja upea ruoka. Reseptiä oli helppo seurata ja lopputulos oli sitä, mitä luvattiin. Tässä tiukassa tilanteessa raati joutui käyttämään tiukan paikan arviointimenetelmää, jolloin kekseliäisyydestä sai Raastaja pisteitä, joka ratkaisi pelin.

Tämä oli todellinen Oodi punajuurelle! Upea resepti, joka vei kielen mennessään. Oodi Punajuurelle sai kuitenkin miinuksen reseptin selkeydestä, koska pääreseptin raaka-aineisiin oli kokonaan unohtunut laittaa punajuuret. Kaupassa ihmettelin, että rakentuuko resepti tosiaan vain punajuurilastuista, kastikkeesta ja fetajugurtista. Löysin kuitenkin vihjeitä punajuuripihveistä reseptin valmistusohjeista, joiden perusteella ostin kolme punajuurta uuniin laitettavaksi. Samalla löysin maininnan pekonista, joka oli lopputuloksessa oleellinen osa upeaa annosta. Resepti oli todella hyvä, sitä oli muilta osin helppo seurata, eikä kekseliäisyyttäkään puuttunut! Siinä oli myös hyödynnetty upeasti kilpailussa käytettävää raaka-ainetta. Näitä extra-pisteitä ei kuitenkaan voi nostaa ensisijaisen pisteytyksen ohi.

Onnea molemmille! Ihania ruokia ja oli aivan ihanaa niitä valmistaa <3

24.9.2019

Merkintä on julkinen ja kaikkien nähtävissä.

Kommentit