Osallistu reseptikilpailuun ja voita 100 euron S-ryhmän lahjakortti!

Elokuussa orientoidutaan syksyyn ja tulevaan talveen säilömällä kesän vitamiinit purkkeihin ja pakastimeen. Kokkailu siirtyy taas hiljalleen grillin tai kesäkeittiön äärestä sisälle hellan ääreen.

Nyt heitämmekin kesän lopun kunniaksi helpon reseptihaasteen: tee suussa sulava pääruokaresepti, jossa käytät jotakin näistä: kotimaisia marjoja, kurpitsaa ja/tai juureksia

Pääpalkintona 100 euron S-ryhmän lahjakortti ja lohdutuspalkintoina Hollantilaiset Brabantian pippuri- ja suolamyllyt (á 23,50 €)! Osallistumisaika 20.8.–15.9.2019. Voittaja valikoituu tällä kertaa tykkäyksien määrällä ja Kotikokin uudella reseptitestillä!

Näin osallistut

1. Kokkaa pääruoka (oma resepti), jossa käytät kotimaisia marjoja, kurpitsaa ja/tai juureksia.

2. Kuvaa annos. Ohjeita hyvän reseptikuvan ottamiseen löydät täältä.

3. Jaa Kotikokissa resepti ja liitä kuva, käytä tagia syysruoka.

Lisäksi

4. Katso muiden reseptit ja anna peukku reseptille, joka sinua miellyttää eniten. Voit peukuttaa useampia. Reseptiä saa jakaa Kotikokin ulkopuolelle peukutuksien keräämiseen.

5. Ilmoitamme Kotikokin keskustelusivulla ja Facebookissa kolme jatkoon menijää. Laitamme myös yksityisviestin jatkoon päässeille.

6. Seuraa Kotikokin keskustelusivulla, miten reseptitesti sujuu

7. Voittaja julkaistaan Kotikokin somessa ja Kotikokin keskustelusivulla. Voittajalle ilmoitamme yksityisviestillä. Reseptikilpailuun osallistutaan uudella reseptillä. Vanhoja reseptejä, jotka on liitetty kilpailuun, ei lasketa mukaan.

Voittajan valinta

Kotikokki kokkaa testikeittiössään kolme eniten tykkäyksiä kerryttänyttä reseptiä ja valitsee voittajan sen perusteella, miten hyvin ruoka onnistui reseptiä seuraamalla ja minkälainen lopputulos oli. Voittaja palkitaan 100 euron S-ryhmän lahjakortilla ja 2. ja 3. voittaja palkitaan hollantilaisen valmistajan Brabantian pippuri- ja suolamyllyillä.

Voit seurata Kotikokin testailua Kotikokin keskustelusivulla. Myös Facebook-sivua seuraamalla pysyt kärryillä.

Näytä lisää

Keskustelut

Aloita uusi keskustelu