Reseptikommentit

Peukku
Fiksu Mikko H ! ei meilläkään osteta valmiita salaatteja
Aivan loistava perunasalaatti. En osta valmista enää ikinä! :)
01.05.2017 Mikko H
jauhot sekoitellaan ensin voihin, aivan oikein ja jos ei kastikkeesta tule sileää niin miksipäs et käytä siivilää ?
siihen jää klontit ym. peukku tulee jos ketsupin vaihdat tomaattipyreehen !
Peukku
huippukaunis kesäinen peukkuherkku
Vaikuttaa ihanalta, peukku !
19.10.2015 Bettan
Tästä salaatista voisi tulla meidän lempisalaatti, niin herkulliselta se näyttää, peukku tuli !
Kaunis annos kauniilla lautasella silmätkin nauttii !
22.09.2015 Bettan
Mieheltä tuli paljon kehuja maukkaudesta ja saa tehdä kuulemma uudestaan :) Tein ensin kastikkeen valmiiksi ja laitoin lihapullat sekaan vasta sen jälkeen.
15.03.2015 juunu1
Aika iso pitsa, paljon jauhelihaa ja feta ei oikein maistunut. Muuten pitsasta oli ihan syötävä kun vaimo teki ohjeiden mukaan. Nyt perjantaina tehdään http://pizzapohja.net/jauhelihapizza/ <- näiden ohjeiden mukaan.
12.11.2014 Sepi84
Oli kyllä Vitun hyvää! :) Propsit reseptille
Tosi hyvää :) kiitos ohjeesta!
Tein tätä tänään ja tykättiin molemmat neitin kanssa tästä. :) Neiti siis kohta puolitoistavuotias. Oikein hyvää ruokaa lapsille ja niin helppoa tehdä! PEUKKU! :)
13.02.2014 Heisim
Joo toi vesimäärä muihin aineisiin nähden tuntuu hurjalta, mutta kyllä se imeytyy ja laatikosta tulee ihanan pehmeää :)
11.02.2014 satupee
Tein tätä uudestaan alkuperäisellä ohjeella, ja kyllä, tällä kertaa tästä tuli todella hyvää :) En tiedä mitä tein väärin ensimmäisellä kerralla, mutta nyt lopputulos oli samanlainen kuin sinulla kuvissa. Teen kyllä toistekin :)
06.02.2014 J!PRA
Lihaliemi kuutiot,voi sulattaa kiehuvaan veteen etukäteen,jos haluaa paksumpaa kastiketta vettä vähemmin.Itse pilkoin vain yhden sipulin pieneksi kuulottaen sen.
18.12.2013 ippe54
kiireessä joskus käytän! Suurperheen äitinä ei oo aikaa aina tehä alusta asti kaikkea itse ja varmasti tääläkin monia kotikokkeja jotka tekee joskus lihapullakastikkeen valmis lihapullista ;) sinähän varmasti teet kaiken alusta alkaen itse, aina.
15.11.2013 satupee
no. ei kai mitään pakaste tai einespullia kuitenkaan ?????????
Yleensä teen itsekin niin, että ruskistan jauho-voi seoksen ensin mutta joskus teen ns. kevyemmän version eli en läträä sen voin kanssa. Ja ei mulla koskaan oo jääny jauhoklönttejä ollenkaan, ihan sileää kastiketta tullut :) kuten kuvasta näkyy... :) harmi kun sun kastike meni pilalle :/
13.11.2013 satupee
Tällä ohjeella sain pilattua koko lihapullakastikkeen. Suuruste takertui lihapullien pintaan ja tuloksena oli jauhoklönttejä täynnä olevia lihapullia. Ei hyvä tämä. Mielestäni jauhot pitäisi ensin sekotella pelkkään voihin jolloin tätä ilmiötä ei pääse käymään.. No mene ja tiedä.
makiaa meillä laitettaa hklenkki paloina sekaa :)
08.11.2013 tumpe
Juu Ramsayn resepti! :) ja rikoin hetkeksi sääntöjä ja laitoin nettikuvan tähän.. teen tätä tänään vierailleni ja nappaan oman kuvan :) mutta tuon näköisiä ne fileet on :)
30.07.2013 satupee
Hyvän näköinen annos, hieno kuva ! (kannattaa ottaa vaakakuva niin näkyy paremmin klikkaamatta) ei muuten ole minun resepti ;) luultavasti Gordon Ramsayn ?
30.07.2013 GORDON
Tällä ohjeella padasta tulee kosteaa ja pehmeää, sellaista vanhanajan kaalipataa :)
11.07.2013 satupee
Kitos kommentistasi. Kokeileppa tuolla alkuperäisellä ohjeella :) vesimäärä tuntuu hurjalta mutta se ihan oikeasti imeytyy ja kun teen tätä tällä ohjeella niin siitä tulee iso uunivuoallinen ruokaa :D Alkuperäisessä peppipitkätossun voimavuoka-reseptissä on käytetty juurikin vain pussillnen spaghettia ja tuo määrä vettä :D kokeile ihmeessä. Kun tätä ruokaa valmistaa niin seos on aika lirua kun sen kaataa uunivuokaan. Mutta kun saa uunissa kypsyä niin vuoka on ihanan pehmeää ja tulee kiinteäksi.
11.06.2013 satupee
Kokeilin tätä reseptiä eilen ja huomasin sitten tekovaiheessa, että reseptissä ilmoitettu vesimäärä, 17 dl (eli 1,7 litraa), on ihan sopiva määrä, kun makaronia keittää 650-700g, joka on lähes kolminkertainen määrä reseptissä ilmoitettuun verrattuna. Lisäsin myös koskenlaskijaa puoli pakettia (125g) ylimääräistä sekä toisen sipulin, jotta koostumuksesta tuli parempi. Tomaattimurskaa olisi voinut myös lisätä, mutta sitä minulta ei löytynyt yhtä purkkia enempää. Kokonaisuudessaan aika valtava annos :) Kuitenkin, vaikka vesimäärää vähentäisikin, niin 250g keittämätöntä makaronia ei olisi riittänyt kattamaan koko uunivuokaa. Siksi arvioisin, että mittasuhteet menisivät paremmin seuraavalla tavalla: makaronia 400-450g ja vettä noin 1 litra (eli 10 dl). Minun pitää varmaan vielä jossain vaiheessa testata tätä reseptiä uudelleen, koska ruoka maistui muuten oikein hyvältä :)
10.06.2013 J!PRA
Oli kyllä niiiiin hyvää ja seuraavana päivänä vielä parempaa kun oli kunnolla kostunut ja "maustunut"
06.05.2013 satupee
Nam! :P
06.05.2012 mmaikki
Oli hyvä tämä lihapullakastike pastan kanssa! Suosittelen! :)
Hyvännäköistä ;P