Reseptikommentit

No, olisit tehnyt niin.
28.05.2020 liisaah
jauheliha tai kana tai lohi ‼️ Mutta jos tykkäät laittaa kaikkia, niin sehän on makuasia 😂


Ei kait niitä kaikkia täytteitä olekaan tarkoitus siihen laittaa, siksi siinä onkin kautta-viiva liha/kala/kana-väleissä :D”
Lainaus ”riksuttaja”

Toi kauttaviiva / on niinkuin sana ’tai’
Missä mausteet? On varmaan aika mauton ilman.
Onnistui, vaikka mies osti vahingossa maustettua ruokakermaa "Kolme yrttiä". Suolaa laitoin vähemmän kuin ohjeessa, koska lohi on marinoitua. Päälle ripottelin auramurua. Tykkäsimme.
19.08.2019 Merkku1
didit yleensä rahkat ovat 250 g purkeissa mutta tätä ohjetta tehnyt myös turkkilaiseen jogurttiin tai kermaviiliin
siis kermarahkaa Rainbow
Ihanaa ja nopsa tehdä !! laitoin puolikkaan annoksen ja pohjaan tuli 1 prk rainbow iakermarahkaa ( 250 g purkki ) täyteläistä se eikä liian rasvaista sekään. Lisäksi sipulia, kinkkua, tomaattia, ananasta sinihomejuustoa hiukan ja toki juustoraastetta emmental-mozzarella..pohjaan väh mausteita ja päälle oreganoa, valkosipulia ja mustapippuria ja nammm Hyvää on Peukku (Y)
Ylijäämä muusista tein ja käytin laktoositonta jauhoja ja hyvä tuli.
15.05.2016 pidero
Onpahan järkevä ohje. Rahkapurkkeja on useamman kokoisia?????
28.03.2016 didit
Peukku !
22.09.2015 Bettan
Tamarix, en ole ohjeen tekijä, mutta täällä normaali rahkapurkin koko on 250g joten tekijä viitannee tuohon :)

Ei kait niitä kaikkia täytteitä olekaan tarkoitus siihen laittaa, siksi siinä onkin kautta-viiva liha/kala/kana-väleissä :D
Kiitos reseptistä, pimpula85! Täytyy joskus kokeilla kyseistä koostumusta!
12.07.2015 pavhus
Kiitos ohjeesta. Vaihdoin kerman rasvattomaan maitoon ja vähensin juustomäärän noin puoleen. Täytteenä kalaa ja kasviksia. Todella maukas tuli.
15.05.2015 Jeppu79
Kattelin tossa noita viestejä "Meillä syödään lehti pihvi ranskalaiset.Nam." Ni einekset ja pikaruoka voittaa näköjään. Ite ku tein ni kyllä kaupan soosit jää toiseksi 10 / 0. Kaikkia voi ite aina soveltaa jos ei tunnu tärppäävän. Onhan kaikki valmiiks kypsii et saa maistaa ennen uuniin laittamist. Annan peukun reseptin julkaisijalle!!
01.05.2015 pyhsa
Maukkaalta tuntuva ohje, haluttaa kokeilla. Yksi asia näissä ohjeissa vain ei ole täysin selvää ulkomailla asuvalle. Mitä painaa esim. purkki maitorahkaa, eri maissa kun on eri mitoitukset. Toivena olisikin, että raaka-aineet mitoitettaisiin joko painon tai tilavuuden mukaan. Kiloja, grammoja tai desilitroja, ne ymmärtäisi paremmin. Kiitos kaikille herkullisista ohjeista!
01.04.2015 Tamarix
Aikamoinen iltapalaksi,jättäisin riisin pois, jatietenkin vähentäisin maustetta sen mukaan. Pääateriana menettelee riisinkin kanssa.
mietin vaa et sopiiks jauheliha, kana ja lohi samaa piirakkaa?
no, toisaalt meneehän ne kaikki mahas sekasin :)
12.11.2014 anne
Minä olisin vaahdotanut sokerin ja munat keskenään, ennenkun lisäisin muna-sokeriseosenen ( kesenään sekoitetut) loput kuivataineet ja huoneen lämpöisen nesteen. Miksi vesi lisätään melkein kiehuvana lopuksi ? Eikö taikinasta tule kuohkeampaa, jos sokerin ja munat vatkataan ensin erikseen kekenään? Utlias,joka halaisi oppia uutta. iitos vastauksisa.
Minkä kokonen annos tuosta reseptistä tullee?
Tää on todella hyvä ohje. Eri täytteillä tehny, pohja ja päällinen aina ollu samat. Päällisessäki juustoraasteita kyllä vaihdellu. Pizzapohjanaki erinomanen :)
20.06.2014 saavir
Ai kun kiva helppo ohje ja vielä hyvääkin! Kiitos tästä. Juustoraasteena käytin Pirkan Emmental-mozzarellaa. Jauhelihan seassa paistoin lisäksi pekonijämät. Kermaan lisäsin ihan pikkasen suolaa. Teen uudelleenkin :)
Eli 500g rahkaa vai? 2kpl 250g purkkia?
05.06.2014 Kaizba
Pakko kokeilla joku päivä, ihmettelen tuota pohjaa että voiko onnistua mutta sehän sitten nähdään kun on ajankohtainen aika.
Täytyypä vko:n loppuna kokeilla kuulostaa hyvält!!!!
05.06.2014 lisa72
Just män uuniin! Mulla tosin oli vaan yks purkki rahkaa ni laitoin lisäks kermaviiliä!
Suolaa lisäsin pohjaan ja täytteinä toimii j.liha, sipuli, ananas, tomaatti. Kerma muna seokseen meni myös suolaa ja pippuria.
Ihan jännityksellä odotan mitä tulee!
Tosi kiva ja helppo ohje JA KEVYT! :)
Ei ollu ananasta ja kinkku suikaleesta tein, katsellaan mitä tulee :) Nyt on uunissa.
Herkkuahan nämä on. n__n Aina yhtä jeppis!
Ihanan kevyt pohja, lähtee kokeiluun tällä viikolla.
02.07.2013 heijaa
moi onks tää monelle hengelle ?
KOKEILE TÄTÄ:

http://dl.dropbox.com/u/13467966/SEISOPPA.DOC