No, kokeiluun ja talteen! 🧚👍🎣
22.10.2023 Aura
Sekä että 😊👍.. Ketsuppia päälle niin avot!
Tämä on erikoista kerrakseen! Syötkö aamupalaksi vai päivälliseksi? :)
Tämä pitää kokeilla, peukku!
No tässä se herkku tulikin houkuttelemaan,. peukun se vei kerta heitolla, kielen taitaa viedä sauraavaksi ?
22.05.2020 Bettan
Vaikuttaa erinomaiselta pohjalta. Ainoa kommentti: Miten Julius olisi terveellisin juusto? Kasvirasvaseoksesta tehty tuote ei ole - mielestäni - juustoa. Rypsiöljy ei ole myöskään kilpirauhasen kannalta se ykkösvaihtoehto.
04.03.2018 Cygnus
Nam&Peukku Spagettikastikkeelle. Erilainen ja Mausteinen kastike. Tykkään. Helppo&Yksinkertainen Arkiruoka ja Pasta. Kiitos Uudesta vinkistä, kokeiluun menee. HYMY
Peukkuherkkua taitaa olla
Helppo ja Yksinkertainen Resepti Uunilohelle. Kala on terveelistä. HYMY
Nam&Peukku Lihamurekkeelle. Hyvältä näyttää. Hyvät kuvat. Ilman Suolakurkkua minullekkin maistuu, kiitos. Perinteistä Lihamurekettakin voi tehdä monella eri tavalla. Ja lisukkeena tarjoat, Mitä? HYMY
Tein juuri loistavan Pizzan: Pohja sama Arlan kilojuustosta + tomaattipyreet ja ketsuppia pohjan päälle + 800 g jauhelihaa ( jota maustoin paprika-,grilli-,pippurisekoitus-,mustapippuri-,tabasco mauseteilla ) + pekonipaloja ( pussi ) + meetwurstia pilkottuna pikkupaloina + persikkapaloja + juustoa päälle ( Julia10 )... 20 min 175C = Täydellinen maku!!! Huhu..
Peukku !
03.10.2015 Bettan
Hedelmäinen pizza karpaten, nam, minun mieleen :P
23.02.2015 peetu1
Tämänlailla olen joskus hiilarittomia pitsoja vääntänyt… Herkkua helpolla ja nopeasti. Kelpasi atkins dieetti vieraallenikin..
Kiva kun jaoit reseptin meidän kaikkien kanssa.
Peukku :)
20.02.2015 -kati
" Pizzapohja on mielestäni jopa parempi kuin tavanomaiset vehnäleivät, mutta ulkonäöltä ja kiinteydeltään ihana samankaltainen! Tuskin moni osaisi edes arvata taikinan puuttuvan! Niin saman tuntuinen! " ;)
Oot samaa mieltä miun kans, voi ja merisuola antaa kunnian kalan omalle maulle!
02.09.2012 ar777ja