Reseptikommentit

On se vaan niin hyvää 😋
Hienoa,peukku tottakai.
24.12.2020 mallu51
Lapsemme 3v ja 1v rakastuivat tähän ruokaan. Vanhempi vetää melkein isompia settejä kuin isi ja pienempi kauhoo kaksin käsin kun pikku aterimet on kai liian hitaat ja pienet :) suosittelen!
26.11.2019 Meluho
Kerrassaan mahtava resepti. Suosittelen kokeilemaan :)
tämä häviäisi ennätysvauhdilla meidän pöydästä, ihana herkku, iso peukku
23.12.2016 Bettan
Tykätään meilläkin, peukku
Ite iskin vielä purkin kermaa sekaan ja tuli kyllä ihan sairaan hyvää 😊
Peukku LOHI Ruuille. Paloiteltu lohi hyvä. Kivat kuvat. Kasviksilla kyllä mutta ilman parsaa ja papuja minulle kiitos. HYMY
Komea annoskin on kuvassa, herkkua ! peukku
07.10.2015 Bettan
Peukku tästä, ihanaa on , mutta kun vaihdat keitetyt perunat raakoihin ja paistat ne pehmeiksi paloiksi, niin maku-elämys on suuri ja melkein taivaallisen hyvä !
21.07.2015 Bettan
tämä on kuin tilattu sillin seuraksi juhannuspöytään Hyvää !
18.06.2015 Bettan
Heippa! Tätä olen usein tehnyt kaksinkertaisena, monta syöjää. Hunajaa, chiliä ja cajun-maustetta ja paaaaljon valkosipulia, njaam!! Ja pitkä hauduttelu.
Kokeiluun meni sekä hyvää tuli!
Kuinka monelle tämä ohje on??
Harmikseni olen huomannut, että moni ei laita määrää monellekko repesti on!! :-(
03.03.2015 SazaMaa
Sulla on nyt hyvä syy juhlia. Hyvä pata, enää ei eukko nalkuta. Pitääpä itsekkin joskus kokeilla :)
28.02.2015 Kimmo64
Emäntä toivoi Italianpataa ja tein sitä tämän ohjeen mukaisesti. Emäntä sanoi, että Italianpata vei kielen mennessään. Mitäs nyt pitäisi tehdä, kun emännällä ei ole kieltä?
Tehtiin tätä tänään miehen kanssa kaksinkertainen annos vähän soveltaen ja ai että tuli hyvää! Jää varmasti meidän ruokalistalle pysyvästi. Nam!
Hohhoijakkaa :)
06.01.2015 Druidi
Mutta miksi hyökätä persoonan kimppuun? Jos Samppa arvostelee reseptejä niin antaa arvostella. Osoittaa erittäin huonoa makua ja käytöstä ruveta arvostelemaan henkilön persoonaa/elämää/kokkaustaitoja, varsinkin kun et k.o henkilöä tunne.
Tarkoitus ei ole juuri tätä kyseistä reseptiä puolustaa, vaan kuten edellisessä kommentissa mainitsin, edellämainittu henkilö löytyy haukkumasta JOKAISTA vähänkin suosittua reseptiä (milloin koostumusta, makua, jopa ulkonäköä), niin kyllä siinä tapauksessa vika on jossain muussa kuin resept(e)issä. Toki meillä kaikilla on omat mieltymyksensä, ei sitä käy kieltäminen. Mutta jos sadoista tekemistään ruuista ei yksikään miellytä, niin siinä tapauksessa itse kyllä näen että vika on kokissa. Itselläni on ainakin ollut vaikeuksia aina mausteiden kanssa, jonka käyttöä olen pyrinnyt hallitsemaan, ehkä Sampalla on samaa ongelmaa. Pointtinani oli myös se, että jos ei ole muuta tekemistä kuin alituisesti minkä tahansa asian lyttääminen, niin mahtaa olla kyyninen ja tylsä elämä. Kyllä minä ainakin Samppana vilkaisisin peiliin, jos ei tosiaankaan mikään ruoassa tai missään ruoassa miellytä.
06.01.2015 Druidi
Valmisruokiin tottunut henkilö saattaa pitää tätä hyvänäkin ruokana. Vähänkin hyvän päälle ymmärtävä välttää tällaisia tekeleitä.
Ei se ole kokin vika jos resepti on huono. Tästä puuttuu makeus kokonaan jota tarvitaan tomaattisen ruoan kanssa.
Tein siis itsekin tätä tänään, ja ai että oli hyvää! Eikä todellakaan maistunut miltään pussipadalta, väittäköön kaiken maan sampat mitä tahansa ;)
05.01.2015 Druidi
Samppa, sä oot joka reseptissä haukkumassa ruokaa/reseptiä :D Ei millään pahalla, mutta jos kaikki sun(?) tekemät ruoat maistuu pahalta, niin eiköhän se ole kokin vika eikä reseptin? Lienetkö rakastunut? ;)
05.01.2015 Druidi
Näyttää viineriltä...
Hirveen näköistä, miten olet saanu noista lihapullista valkoisia.
Ei ole 3-4 minuuttia aikaa? En usko, tekosyitä kyllä löytyy.
Se ei tarkoita että ne on oikeassa... onko miljardi kärpästä oikeassa? Mieti niiden lempiruokaa...
Olis kiva nähdä Sampan reseptit. Vois sit testata miten hyviä tai huonoja ne ovat.
24.10.2014 Tiitu75
Aika moni on erimieltä.
24.10.2014 Tiitu75