Viimeisimmät reseptit

Suosikkireseptien kokoelmat

Uusimmat kommentit

Minä olin niin hullu,että en ottanut aikoinaan mummin käyttämiä pannuja tänne ulkomaiile mukaan. Lähdin yhden punaiseksi maalatun pahvikapsäkin kanssa maasta,ei mahtunut paistinpannu matkalaukkuni.
mallu51 5.11.2017
Käytin Mallun brutaalia menetelmää myös uusien pannujen sisäänpolttamisessa jälkikasvulle.Käry oli niin kauhea täällä kaupungissa,joten pannut meni suomeen mökille menevään pakaasiin,siellä sitten käryytettiin sydämen halusta kolmea pannua edestä ja takaa...aluksi perunankuorien kera ja sitten i...
zora 4.11.2017
Minä lisään polttaessani aina perunankuoria ja suolaa pannulle öljyyn.Paistan,kunnes kuoret ovat aivan mustat.Näin voi kylläkin tehdä vain ulkokeittiössä,koska kuoret savuavat kamalasti,paras kertoa puuhasta naapureillekin,jotta nämä eivät hälytä palomiehiä paikalle.
mallu51 2.11.2017
Sama homma edessä, De Buyer hiiliteräspannun kuorin juuri paketista. Paista.fi sivuilta tavannut ohjeita. Hyviä kommentteja yrittäneiltä myös ketjussa. Katsotaan nyt...
sorvaka 2.11.2017
Olet kyllä perusteellisesti tehnyt, ja kirjoittanut. Peukku siitä. Itse olen niin saamaton, että lämmitän puuhellan levyllä pannun kuumaksi ja rasvaan ihralla. Lopputulos on myös erinomainen, vaikka pannuni on perinteinen n. 50v.vanha.
-kati 1.11.2017

Keskustelut ja merkinnät

Kirjoita viesti
Seuraa