Jaa reseptisi Kotikokissa, voit voittaa Delicard-lahjakortin >>

Jaa reseptisi ja voita Delicard-lahjakortti >>

Lotiseva savujuustoherkkupasta tosi rakkaudella

Reseptiä katsottu 19 803 kertaa
2 annosta | Valmistusaika Alle 15 min

Raaka-aineet

Ostoslistalle
400 gr sika-nauta jauhelihaa
2 dl kuukauden vanhaa Arla savujuusto ruokakermaa
pastaa
makaronia
mausteita
4 kpl keitettyjä kananmunia
1 kpl pakastepizza

Ohjeet

Arvon keskivartalolihavat, kuolaa erittävät herkkusuut ja muut nautiskelijat!

Tämän iltainen resepti sopii erityisesti pakastepizzojen ja muiden valmisruokien ystäville. Lotinamestari tarttui tuumasta toimeen ja kohdisti jälleen ruoanlaittotaitonsa keittiön puolella lotisevaan pastaherkkuun. Eilen vietin ystävänpäivää parhaan ystäväni, eli itseni kanssa, joten tänään oli aika hemmotella tuota maanmainiota tosiystävää herkullisella iltapalalla!

Pakko kyllä todeta tähän väliin, että reseptit paranee sitä mukaan mitä enemmän niitä keksii! Muistakaa nuoremmatkin lukijat, että hyväksi kokiksi ei tulla yhdessä yössä, vaan se vaatii kovaa ja kurinalaista harjoittelua, että saavuttaa lotinamestarin tason! Miettikää nyt esimerkiksi isoäidin herkkuja kun niitä on hierottu vuosia! Melkein yhtä hyviä kuin muun muassa tämä lotina!

Valmistusohje:

Kohdat 1 ja 2 suoritetaan samaan aikaan.

1. Pistä pasta ja makaronit kattilaan kiehumaan. Tätä voi olla niin paljon kuin tahtoo lipsuttaa.

2. Paista 400 grammaa sika-nauta jauhelihaa pannulla. Kun liha on ruskeaa, niin roiskuta sen päälle runsaasti grillausmaustetta.

3. Sekoita jauheliha makaronipastaherkkunaminamin sekaan kattilaan ja varmista että pannulta tippuu jokainen pisara jauhelihasta erittynyttä rasvaa sekaan. Hieman hitaampikin yksilö (esimerkiksi Antti Rinne, SDP), ymmärtää että makaronipastaherkkunaminamin seasta on kaadettu keitinvesi viemärirööriin ennen tätä toimenpidettä.

4. Kaada kattilaan lopuksi kuukauden vanhaa savujuusto ruokakermaa ja vatkaa koko herkkuannos sekaisin hullunkiimaisella huippunopeudella. Nopea tahti on erittäin välttämätön, jotta kermasta ilmenevät hajuhaitat eivät ehdi tavoittamaan nenäkarvoja vielä tässä vaiheessa. Parasta ruoanlaitossa on yllätyksellisyys! 

5. Ihmettele hetki keittiössä leijuvaa homehtuneelta alapäältä, oksennukselta ja imelältä absessilta muistuttavaa sulotuoksua ja totea sen olevan normaalia savujuustokerman tuoksua.

6. Maista ja nauti!

Tässä kohtaa kannattaa kaivaa ruokakermapaketti roskakorista ja varmistaa että se on varmasti kuukauden vanhaa. Onneksi tämä ihana ruoan tuoksu leijailee asunnossa varmasti pitkälle ensiviikkoon! Lotisee!

7. Syö ensinälkään keitettyjä kananmunia jääkaapista. (näitä on hyvä olla noin 4 kappaletta)

8. Hae siwasta pakastepizza.

Lotinamestari suosittelee tätä lotinaa tarjoiltavaksi esimerkiksi Perussuomalaisten vaalikiertueella tai esikoisen ylioppilasjuhlissa!

 


Kommentit