El Diablo Spagetti la muerte

4 annosta 15 - 30 min

Raaka-aineet

400 g jauhelihaa
1 pss ragettispagettia!
Tarpeeksi chiliä, jalopenoa tjsp.
Reilusti jauhoja
loraus öljyä
purkki ruokakermaa
pussi herne-maissi-paprikaa

Jaa resepti

Ohje

Tässä on teille viikon ruokavinkki! Ruskista jauheliha. Lisää sekaan tuoreita chilejä pilkottuna oman maun mukaan. Suolaa, pippuria yms.

Nyt tulee kriittinen vaihe joten lue tarkkaan. Laita kattilaan vettä ja levy täysille.. Ajotus on ruoanlaitossa tärkeintä. Mikään ei ärsytä enempää kuin se, että tekee esim pääruokaa ja sille lisuketta ja ne on eri aikaa valmiina. Sillä välin ku oottelet että kattilan vesi kiehuu nii heität siihe jauhelihan sekaan puoli nyrkillistä jauhoja (aiva sama oikeastaa että mitä jauhoja). Sitten kun jauhot on sekoitettu j.lihaan nii lurautat siihen reippaasti ketsuppia yms. Hämmentelet hetken.

Tässä vaiheesa pitäs veden jo kiehua kattilassa, joten nakkaat sinne RAGETTISPAGETTIA! Mikään muu ei kelpaa tähän ruokaan. Lisää myös suolaa RAGETTISPAGETIN keitinveteen. Lisää semmone ruokakerma purkki/puoli purkkia siihen jauhelihaan. Lisäksi siihe ku heittää lihaliemikuution messiin, niin tulee hyvää. Hämmentele kumpaaki. Valutat ragettien keitinveden ja sekotat ne siihe jauhelihakastikkeeseen. Kaikille näppärille kotikokeille vielä semmone huomautus että siihe voi nakata herne-maissi-paprikaa tai vaikka papuja sekaan nii siitä tulee vielä ruokaisempaa

Samankaltaisia reseptejä

  • 4 1 Spagetti ja jauhelihakastike
  • 3 1 Risotto á la Salami
  • 1 2 Spagetti Taipuu Juustolla ja Kanalla
  • 1 0 Spagetti lohikastikkeella
  • 8 7 Spagetti - kasvispata
  • 3 6 Kanakeitto á la suomi

Kommentit

heppu90@gmail.com
On meinaan riittävä satsi!

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään