Kotikokin syystiedote

kotikokki
Osa teistä todennäköisesti saikin jo syystiedotteemme sähköpostiinsa, mutta tässä vielä kertaalleen lyhyesti Kotikokissa toteutettuja teknisiä parannuksia ja muuta ajankohtaista asiaa!

TEKNISET PARANNUKSET

Reseptihaun parantuminen
Nyt reseptihaussa on mahdollisuus hakea uusimpia reseptejä! Reseptihaun osuvuus on muutenkin parantunut hienosäädön tuloksena.

Videolinkkien lisäysmahdollisuus
Kommentteihin pystyy nyt lisäämään videoita esim. YouTubesta kopiomalle videon url-osoite kommenttikenttään. Linkistä generoituu automaattisesti videon esikatseluruutu kommentin lisäämisen jälkeen.

Kuvien lisääminen kommentteihin
Kuvien lisääminen kommentteihin tapahtuu jälkikäteen. Kun olet lisännyt kommenttisi keskusteluketjuun, ilmestyy sen alapuolella kamera-ikoni. Ikonia painamalla pääset valitsemaan tietokoneeltasi kuvan ja lataamaan sen kommenttisi oheen.

Ilmoitusvalikon parannukset
Ilmoitusvalikko on nyt päivitetty uuteen versioon. Ilmoituksesta näkyy päivämäärän lisäksi ilmoituksen kohde esikatselutilassa. Valitsemalla ”Näytä ilmoituksen kohde”, pääset suoraan siirtymään asianomaiseen keskusteluketjuun.

Uudistuksen myötä kukin voi myös säätää entistä paremmin omista asetuksistaan, mistä asioista haluaa saada sähköposti-ilmoituksia ja mistä ei.

MUUTA KIVAA

Syyskuussa Kotikokin kävijäennätykset paukkuivat useamman kuin kerran! Viikolla 39 Kotikokki.netissä kävi peräti 429 442 yksittäistä kävijää (viime vuonna esimerkiksi jouluviikolla sivustolla kävi 407 273). Kiitos kuuluu tietysti teille! Kiitos maittavista resepteistänne ja toivottavasti olette myös jatkossa yhtä aktiivisia sivustolla :)

Inspiroidu!-sivulle ilmestyy nyt syksyllä liuta uusia ruokateemoja: Helppo arkiruoka (jo julki), Halloween, Gluteeniton ja Aamupala & Brunssi. Käykää ihmeessä tutustumassa teemoihin, osallistumaan aihepiireihin liittyviin keskusteluihin sekä nappaamassa parhaat reseptit päältä!

21.10.2014

Merkintä on julkinen ja kaikkien nähtävissä.

Kommentit