Uusia ominaisuuksia - Päivityskatkos (20.3.)

kotikokki
Kotikokin eilisen torstai-illan (20.3.) päivityskatkon aikana veimme loppuun viimeisen iso taustapalasen Kotikokin uudistuksessa, jonka ensimmäisen osan julkaisimme tammikuussa. Eilinen muutos oli teknisesti todella suuri ja tänään olemme viilailleet sen särmiä pois! Jos jotain hassuuksia tulee tämän pohjalta kuitenkin vastaan, niin laittakaa palautetta alalaidan palautelomakkeen kautta, niin hoidetaan nekin sitten mahdollisimman nopeasti pois päiväjärjestyksestä.

Päivitys kohdistui suurimmilta osin taustatekniikkaan, mutta se myös poisti jotain käyttäjiä vaivanneita ongelmia. Esimerkiksi omaan reseptiin tehtävät linkitykset ja kuvien järjestyksen muuttuminen päivittyvät nyt välittömästi näkyviin kaikille kyseistä reseptiä katseleville lukijoille. Lisäksi reseptien linkitystyökaluun lisäsimme muun muassa tiedon siitä, kenen kotikokin reseptistä ehdotuslistassa on kyse.

Päivityksen myötä Kotikokkiin tuotiin uutena asiana lisää kategorioita, jotka mahdollistavat reseptien paremman luokittelun. Samalla toimme myös hakuun mahdollisuudet hyödyntää ja etsiä näiden uusia luokitteluiden perusteella reseptejä. Uutta reseptien ja pääraaka-aineiden luokittelua alettiin rakentaa teiltä vuoden vaihteessa saamiemme ehdotusten sekä laajan kyselyn pohjalta, johon saimmekin Kotikokkiaktiiveilta runsaasti hyviä ehdotuksia perusteluineen! Kategorioita voi täydentää omien reseptien osalta reseptieditorin kautta. Lisäksi teemme lähiaikoina reseptien löydettävyyttä muille parantavia kategorialisäyksiä.

Pahoittelut vielä katkosta, tästä on kuitenkin vielä aiempaa parempi jatkaa! :) Ensi viikolla luvassa vielä tarkemmat ohjeistukset uuden luokittelutoiminnon käyttöön.

Kevätterveisin,
Kotikokin ylläpitotiimi

21.3.2014

Merkintä on julkinen ja kaikkien nähtävissä.

Kommentit