Reseptikommentit

Miten niin tosi kehno laadullisesti?
Oletko itse yli-ihmis-leipuri, joka tekee kaiken paremmin kuin kukaan muu?
Nämä tortut ovat helppoja ja maistuvia, sen totesi lapsi- ja lastenlapsikööri, johon tortut upposivat kuin pissi lumeen.
Kun olen tehnyt noita aikuisille, olen tuunannut torttuja kostuttamalla niitä manteliliköörillä.
Muistathan että kuvia suojaa tekijänoikeuslaki, eli kuvan täytyy olla itse ottamasi tai sinulla pitää olla kuvan omistajan lupa sen käyttöön.
tosi hyvää😀👌🏻👌
10.03.2017 patu1
Tämä ohje on google haussa ekana mutta laadullisesti tosi kehno.
tässä olisi ohje omasta blogistani:

Runebergintorttu – suomalainen rommileivos
En saa jostain syystä julkaistua reseptiäni. Eli vehnäjauhojen tilalle laiton 2,5dl Sunnuntain gluteenitonta, 0,75dl Keksisen myllyn tattarijauhoja (tattarijauhoja saa olla vähemmän). Lisäksi 1 rkl psylliun jauhetta. Oikein hyvää tuli !!! :):)
Olen muokannut kakkua gluteenittomaksi ja kokeilin myös karpaloilla. Löytyy samalla kuvalla mutta muokatulla reseptillä. Kiitos alkuperäillel tekijälle. :)
Miksi tarvitaan sekä soodaa että leivinjauhetta? Olen tottunut happamien aineiden kanssa käyttämään soodaa, mutta muuten leivinjauhetta, paitsi Hanna-tädin kakuissa, jotka vaativat ehdottomasti soodaa.
15.12.2016 Menna
Kahvit veden edestä ja munat voi jättää väliin.

Käytän vahvaa espressokahvia.
04.12.2016 mattihp
Tosi helppo.Tuli hyvän näköinen,ja makukin hyvä.
kuva 1 = expectations (kopioitu netistä btw) ja kuva 2 reality
Anoppi teki näin, peukku kaunis kuva
Kieltämättä ikävää kun reseptistä tuli 3 torttua.. suosittelen tekemään tuplat niin uloke otsassa pienenee.. aika mauton mutta koostumus hyvä. Vaihdoin sokerin fariinisokeriin ja kostutin vesi-sokeri-rommi liemellä jonka maustoin tuoreella appelsiininmehulla ja kuorella. Reseptin tekijä voisi vaihtaa kpl määrän niin ei tuhlaisi muiden aikaa.. t.oikea kokki
Peukku hyvää !
no niinpä näkyykin olevan:) oikein herkullisia tuli tällä ohjeella.peukku:)
Siinä toisessa kuvassa on kyllä ihania paperivuokiin tehtyjä torttuja..
05.02.2015 -kati
joo,olen ollut leipomossa töissä n. 20v. Kuvassahan ei siis ole ohjeen mukaisia ..paperivuokiin tehtyjä torttuja...mutta ohje hyvä myös paperivuokiin tehtynä...ei pitäisi hävetä laittaa oikeaa kuvaa k.o tuotteesta:(
Paha on sanoa, kun yleensä kielletään makuasioista kinaaminen. Tällä reseptillä ei kyllä minun mielestäni synny Runebergin torttuja. Jotain muita mötöksiä kyllä. Niin ja ihan syötäviä, mutta ei siis Runebergin torttuja. Oikean tekeleen aikaansaamiseksi tarvitaan ehdottomasti paistonjälkeinen suht´ runsas kostutus. Ilman sitä -ei tule mittään! Karvasmanteliöljyä ei tästä valtakunnasta saa enää mistään. Jos joku väittää muuta, niin kiitos tiedosta jo etukäteen. Siksi olisi mielenkiintoista tietää, mistä saada sitä vastaava maku? Sillä manteliaromilla, jota myydään pikkupulloissa ei tee mitään. Itse olen käyttänyt paria ruokalusikallista manteli likööriä, mutta ei oikein natsaa sekään. Onko ehdotuksia?
05.02.2015 maraboy
Alan leipoo
05.02.2014 kanilii
mummi65, Kevin, helmiii ja timitri: Lukekaapas tämä sambaliinin kommentti..
Taikinaa tuli melko vähän, teinkin sitten toisen satsin ja tuplaohjeella. Tuli soppelin verran takinaa kuuteen korkeaan torttuun jotka tein runebergintortuille tarkoitetussa silikonivuoassa. Kostutin maidolla vielä ja tuli tosi nameja :)

Itse ostin kanssa pari vuotta sitten prismasta silikonisen vuuan joka oli nimenomaan nimellä runebergintorttuvuoka ja siinä on todellakin korkeat aukot joihin taikina laitetaan.
Minusta ilkeämielistä laittaa heti että vilunkia, vain jos ei ole parempaa tietoa etsinyt.
Mistä saa karvasmantelia?
10.10.2013 manita
Kakkoskuvan miellän omaksi!
Mä sain ohjeella 12 kpl muffinssivuokaan tehtyä torttua. Paisto aika tosin oli mun uunilla 200:ssa 20min, mut johtuisiko sitten tuosta meidän uunista. Ja ilman karvasmantelia.
Munat voi tosiaan jättää pois. Silloin kakku uunissa ensin nousee ja sitten paiston jälkeen laskee.
24.12.2012 iliehu
maukas kakku tämä.
24.12.2012 GORDON
Kuinka iso vuoka tarvitaan? Kun lähtee valumaan vuoan yli uunissa on se sitten vainaa, kaikki tulee perässä uunin pohjalle.
04.12.2012 Aksu5
Tällä ohjeella tein kakun, ja on nyt uunissa.. Tein kaksinkertaisena ja tuli just hyvä määrä ! :) Tuoksuu ainakin jo ihanalta !!
Ihana tuoksu oli, tein juuri maustekakkua vanhemmilleni...valitettavasti olen itse allerginen. :3
Itse lisäsin pohjaan lisäksi 2tl sokeria ja täytteen tein kaksinkertaisena.
Kanelit,rusinat ja marjat jätin pois, ja tein pelkän täyteläisen rahkapiirakan näin pääsiäisen kunniaksi =)
07.04.2012 Noora90
Mietin samaa kuin kevin ja timitri... Lisäksi sain tästä vain 6 annosta.
04.02.2012 helmiii
Anteeksi mutta pakko kysyä onko toi ensimmäinen kuva itsetehty runebergin torttu vai kaupan tekemä:)? Jos on niin herkkullisen näköinen:).Lähikaupassa myydään ihan samannäköisiä runebergin torttuja.
03.02.2012 Kevin