jenni25

Viimeisimmät reseptit

Suosikkireseptien kokoelmat

Uusimmat kommentit

[quote=AIMATO]Nokkosesta istutetaan 10 cm:n pituinen rönsypätkä = vaakasuora paksuhko maavarsi. Nokkosen käyttöstä löytyy http://www.heikintalo.net/kirjoituksia.htm ja siitä kohta 5.[/quote] (tu) hyvästä linkityksestä :-)
anne 2.6.2011
Minä laitan nokkosenlehtiä tehosekoittimessa silpuksi ja tämän silpun pakastan vedenkera jääpaloiksi. Juon sitten "shottina" päivittäin. Aloitin nyt keväällä. Ja tietenkin käytän myös ruoanlaitossa. Saas nähdä tuleeko minusta entistä pistävämpi (:D Ainiin, ja ihan laitoin kasvimaallekin nokko...
Teya 30.5.2011
Nokkosesta istutetaan 10 cm:n pituinen rönsypätkä = vaakasuora paksuhko maavarsi. Nokkosen käyttöstä löytyy http://www.heikintalo.net/kirjoituksia.htm ja siitä kohta 5.
AIMATO 30.5.2011
nimenomaan voi pitkin kesäää syödä niitä nuoria versoja.Jos on mennyt pitkäksi niin viikate soimaan ja jo kohta pukkaa uutta versoa samaan paikkaan. Toi olikin hyvä vinkki tuo juurakon talteen otto.!!Miten se käytännössä menis Aimato?
sarkku 30.5.2011
Jos niittää, ni eikös ne verso ain uusia tilalle (:P) Joo o, on niis tosiaan hyvät juurakotkin. Täs kasvimaanpohjia vääntämäs tontille jota ei ole käännetty yli 20 vuoteen B)-
anne 29.5.2011
Kirjoita viesti
Seuraa