Reseptikommentit

Hyvä pannari, laitoin vain 1 dl sokeria, vaniljasokeria ja kardemummaa 2 tl. Hyvää oli perhe tykkäsi
Liian paljon sokeria ja rasvaa! Liian makeaa, hilloa ei pystynyt enää laittaan. Eipä tarvitse toiste tuolla reseptillä tehdä... Pettymys.
-Hyvää tuli, ystävät kehuivat! Kiitos heltsu ohjeesta! 🧝‍♀️👍🌹
11.06.2021 Aura
Luotto resepti toimii myös maitojauheella hyvin.
06.06.2021 Eetuha
Tämä on ihana piirakka, suosittelen. Olen tehnyt sitä eka kertaa jo 90-luvun alussa, alkuperäinen resepti löytyi kai jostain Pirkka-lehdestä. Täytteksi sopii myös esim. omenat + puolukat. Omenaviipaleet ei oikein tahdo tulla ihan pehmeiksi (riippuu tietty lajikkeesta), mutta maistuu hyvältä kuitenkin. Ehkä niitä voisi ensin paistaa hetken voissa, jotta pehmenisivät.

parhaat reseptini ovat täällä
https://millimee.blogspot.com/
On kyllä, ihan paskaa jauhavat! Onko ne kokeillut!?
Nam! Heti talteen! 🧝‍♀️👍🥒🔆
31.03.2021 Aura
Onnistui hyvin ja leivomme toistekin. Lakkahillon kera maistui tosi hyvälle.
Tämä on aivan loistava resepti, olen tehnyt monta kertaa 5/5.
pystyykö kyseistä kinuski kastiketta säilyttää jääkaapissa vai jähmettyykö se sinne
Ihmeellinen resepti, 100 gr r a s v a a pannariin, miksi ihmeessä ? Leivinjauhetta , miksi ihmeessä ? Ei ole suuret vaatimukset jos tämä on " maailman paras pannukakku "
03.03.2021 Bettan
Liian vähän munaa ,liikaa sokeria
Silti tätä hehkutetaan ja mainostetaan vaikka reseptinä pissii täysin alleen... Lasken lampaita, lampaita, lampaita, lampaita... Hyvin moni on muuttanut reseptiä ja tehnyt omia merkintöjä - Kelvoton... täysin mittasuhteet kadoksissa ja talouteeni EI TULE KOSKAAN MARGARIINIA - Ei edes 37 vuoden jälkeen omataloutta... Hevosenjaskaa saa vain hakemalla hyllyltä...Ei todellakaan margariinia... PS. lukekaa tuoteseloste, jos jäi jotakin epäselvää...
Onpa vähän munaa ja margariini ei maistu hyvälle. Itse laittaisin vähintään 4 isoa munaa ja voita. Sokerimäärä järjetön tuossa reseptissä. Miten sitä enää makean hillon kanssa voi syödä ?
Tosi hyvää noinkin, mutta laittaisin rasvaa 60-70 g, sokeria 0,5-0,75 dl ja kananmunia 3 kpl. Muut määrät on ihan ok. Toki makuasioitahan nämä ovat. Uunin lämpötilana 200 astetta (minulla on vanha uuni ilman kiertoilmasysteemiä) ja paistoaikana puoli tuntia on ihan hyvä. Kiitos reseptistä, kerrankin onnistuin hyvin pannukakun teossa! 😊
Niin on.
Aika jännä kuinka porukka itkee tuollaisesta. Eiköhän jokainen osaa laittaa esim sitä sokeria oman maun mukaan, ilman, että tarvitsee reseptiä haukkua.
Se, että oot p*aska kokki, ei taida kuitenkaan olla reseptin kirjoittaneen ongelma.
Tässä mun oma versioni tosta.
https://tanssitytto.wordpress.com/2021/01/17/pancakes/
Ei Posiolla kyllä tämmösiä kampanisuja tehä.
24.01.2021 pööki
Huono resepti t.kokki
Ok, Haluaisitko tehdä oman reseptin tästä? Olisi kiva, jos se jäisi muistiin, ja löytyisi paremmin.
05.01.2021 -kati
Laitoin 6 dl jauhoja, vaihdoin voin öljyyn ja maidot veteen. Pari ruokalusikallista maitojauhetta lisäsin joukkoon. Laitoin vaniljasokerin sijasta vaniliinisokeria.

Tuli tosi hyvää. Tasainen nätti ruskea väri ja kypsä puolessa tunnissa.
Tää resepti on vaan yksinkertasesti kaikista paras. Äsken tein pellillisen ja kyä meinaan maistuu. Margariinin tilalle laitoin voita ja maitona käytin punaista maitoa. Toimii :)
Olen kokeillut reseptiä monet kerrat vuosien varrella ja aina on pettymys. Jää raa’aksi hyhmäksi. Ihme, että tämä resepti saa tällä nimellä edelleen täällä keikkua...
Tein litraan maitoa ja neljä kananmunaa, sokeria vähensin yhteen desilitraan, mutta olisi saanut olla vähemmänkin. Uunissa 225 asteessa 35 minuuttia, herkullista tuli.
Kannattaa kyllä vähentää sokerin ja rasvan määrä puoleen.
29.10.2020 Nispee
En suosittele. Olen koittanut tätä reseptiä useamman kerran ja joutunut pettymään. Pannari on raakaa mössöä sisältä, vaikka paistoaikaa venyttää. Ehkä tähän on joku kikka, millä onnistuisi, mutta omat taidot ei riitä. Siirryn siis suosiolla toisten ohjeiden pariin.
Kokeilin kaverin kanssa tehdä kerran, ja tosi hyvää tuli. Ainut miinus tässä oli se, että keskeltä jäi hiukan raa'aksi :( Mutta hyvää tuli silti!