Reseptikommentit

Kasper et vain tainnut itse osata tehdä? 😁
20.08.2019 Andih
Samoin kävi täällä! Kannattaa tehdä kahdelle pellille.
voita vähintään 100grammaa
Hieno kommentti sinulta nimim. leipojanalku! Jatka samaan malliin, niin minäkin tein aikoinaan äidin opastuksella. Nyt olen jo siinä tilanteessa, että mieheni sanoo aina, että minä teen esim. lihapullat paremmin, kuin hänen äitinsä. (Yleensä pojat kaipaavat mamman ruokia:::))))
Mahtoikohan sulla olla känkkäränkkpäivä, vai oletko muuten vain noin negaatiomainen yleensäkin. Tosi ilkeästi sanottu tuosta ohjeen antajalle. Saattaapi olla, ettet osannut ihan itse tehdä taikinaa tai paistaa siitä lättyjä - kävikö edes mielessäs? Mikä on sinun lättytaikinarepsus?
Erittäin hyvä perusohje, jota olin kaivannut (itse asiassa mieheni niitä lättyjä kaipasi). Helppotekoinen, eikä vaadi muuta, kuin musiikkia niin kaikki sujuu kuin tanssien, - no, mitä nyt aina välillä lättyjä kääntäen (meillä Hämeessä ne on lättyjä) Peukkuja ja monta, kiitos
Voita käyttäen tulee vielä parempia.....
07.02.2018 marco35
Oikeassa olet! Hieman kermaa maidon tilalle ja vielä vaniljasokeria - se on herkkua
No jo on kielenkäyttösi rumaa!
Otahan marjaleena123 lisää kossua - josko unihiekkaa sataisi silmillesi, etkä enää purkisi pahaa oloasi tänne.
Tämä ohje on oikein hyvä!
Olet oikeassa, tosi hyviä "präiskäleitä" (sanoo mun tätini melkein Pohjanmaalta) tuli taas - nyt vaniljasokerin kera! Näitä on mukava maistella ja jännittää (!) presidentinvaalituloksia katsellessa
Jaa puoli tuntia liian pitkä aika? Höpson. Eihän sitä taikinakulhoa tarvitse tuijottaa. Ota joko tiski- tai pölyrätti käteen - tai sitten jokin lehti, mitä selailet (ei missään nimessä erinomainen kirja - silloin unohtuu kaikki muu).
Oikein hyvä ohje - minä ainakin onnistuin paistamaan ohuita, lehteviä präiskäleitä. Ja se on paljon se.
Onko tuo öljy tarkoitettu paistamiseen pannulle vai sekoitettavaksi taikinaan? Jos sen sekoittaa taikinaan niin tarvitaanko pannulle lisäksi öljyä?
niinpä niin, kun kiirettä on aina niin tulos sen mukaan !
Aivan loistava äkkimakea kahvipöytään! Nopea ja helppo resepti ja maistuu hyvältä! Olin varautuvinani hyvin keksien leviämiseen uunissa, mutta silti tuli kauralevy. :D Ehkä kuusi ruokalusikallista laittaisin per pelti niin jää tarpeeksi tilaa. :)
Mulla ekalla kerralla 8 tokalla 28
Aivan huippu resepti, niin yksinkertainen että aina onnistuu :)
kehitin vastaavan reseptin nykytrendejä ajatellen:

Gluteenittomat ja vegaaniset keksit vailla vertaa
Pian alan tekemään:)
PITZA? mikä se on? Se kirjotetaa pitsa tai pizza -.-
ite oon vielä 11v ja mulla onnistu ihan hyvin! kaikki tykkäs!
Pittää kokkeilla,saas nähä onnistuuko
10.10.2016 sciguda
Aivan täyttä paskaa! Kokeilin itse kyseisellä ohjeella tehdä lättyjä ja kasaan valahti. Taikina oli erittäin huono ja käyttökelvoton paistamiseen, eikä makukaan ollut mitenkään herkullinen. Roskiin päätyi ne "letut"
Hmm...
Kuulostaa herkullisilta.
Taidampa kokeilla!☺🍪
No nythän tuntuu tuo sana paska olevan aivan liian monella kirjoittajalla melkein ainoa sana, minkä osaa - kokkaustaidosta puhumattakaan.
Saippualla suu pestäisiin, mutta helppohan sitä on kirjoittaa mitä tahansa nimimerkin takana, mikäli itse ei osaa lettuja paistaa- Tämä taikina on ihan perushyvä - vissy voi olla hyvä lisä, jos haluaa rapeareunaisia räiskäleitä. Ja taikinan turvotuksen jälkeen voi vielä lisätä jauhoja, mikäli tuntuu liian löysältä. En minäkään ekalla kerralla täydellinen kokki ollut - enkä ole sitä vieläkään. Mutta omaa epäonnistumistani en pura mielipidepalstalle
Täysin samaa mieltä kanssasi Skin Teck!
Jos ei osaa, niin ei osaa, mutta kossupäissään ei ole sitä tuolla tavalla kirjoitella
Hyi, miten rumasti kirjoitettu!
Jos et osaa, älä sitä julkisesti ilmoittele - ainakaan tuolla tavalla
Letut onnistui tällä ohjeella ensimmäistä kertaa elämässä!
19.01.2016 finxtar
Hyvä ohje! Herkullisia lettuja tuli, vaikkakin tein puolet pienemmän satsin =)
Ihania ovat , peukku ! ( me vanhukset tykätään voista kuitenkin.... )
11.12.2015 Bettan
Paistaminen meni ihan hyvin tällä reseptillä, mitään "kikkailua " ei ollut, olisko vika paistinpannussa vai olisko kokilla liian kiire ? Kysyy mummo joka on paistellut lettuja noin 55 vuotta tähän mennessä ! Paksusta taikinasta tulee paksut letut joista meillä ei kukaan tykkää.....mutta jokainen telkee tyylillään, ms59 , maku-asia on tässä kyseessä?.
26.10.2015 Bettan
Kannattaa laittaa tarpeeksi jauhoja. 3dl jauhoja puoleen litraan nestettä. Muuten paistaminen on aikamoista kikkailua. Harva jaksaa turvottaa taikinaa tarpeeksi kauan.
26.10.2015 ms59