Reseptikommentit

Toimiva resepti, muutaman kerran jo tätä käyttänyt lasagneen.
19.08.2019 hefty
pitääkö vesilukon korkki olla auki vai kiinni? (irti vai kiinni)?
Peukkuherkku Pålalta
06.08.2019 Bettan
Hieno lounas ja silmän ilo.Peukku.
02.08.2019 mallu51
Pålan upea salaatti, tässä on kaikki...
29.07.2019 Bettan
Mista voin osta viinirypälelehdet?
Täytyypä katsoa,löytyykö meiltäkin.
25.07.2019 mallu51
Laitoin tänää raparperia ja mansikkaa / sitruuna makusta rahkaa ja vähempi sokerii ni toimii (Y) Älyttömän hyvää..kun jäähty päälle tomusokerii ja koristeeksi sitruunamelissaa..voittaa konditorioiden leivarit mennen tullen Yes
Ja just eilen poistin ylimääräset tagit ja nyt ne on taas kaikki täällä.
Mutta vegaanit tietää mikä ankka on ja myös muut ettei ankka ole kasvisruokaa.
24.07.2019 Påla
Peukku Påla ! Tosiherkkua olet tehnyt ja sen taidolla !
Ajattelin ensin etten noteeraa ollenkaan, mutta kun 37604 on katsonut ohjetta ja olet ensimmäinen joka ilkeästi huomauttaa vegaanisuudesta niin väistämättä herää kysymys
ovatko nuo kaikki muut sokeita tai tyhmiä? Kenties he ovatkin fiksuja, eivätkä viitsi huomauttaa päivänselvästä asiasta.
Korjasin jälleen kerran tämän ja pari muutakin ohjetta. Silloin alkuaikoina täällä ei tainnut edes olla noita kategorioita.
23.07.2019 Påla
on se vaan kumma juttu että nuo " kolakeisarit " joilla on pahimman räkänokan käytös, saa vaan olla täällä mukana ?
23.07.2019 Bettan
Nyt kyllä haukut väärää puuta. Täällä ohjeet menevät milloin mihinkin kategoriaan. Olen RAASTAJAN kanssa samaamieeltä.
Kolakeisari säästä sanojasi, mitä jos sattuukin olemaan sokea henkilö kyseessä?
Nyt tiedän että näin ei ole mutta harkitse hyvä ihminen mitä kirjoitat. ( MUUTEN oletko koskaan nähnyt oikeaa raatoa, se ei suinkaan ole tämän näköinen)
23.07.2019 naija
Ihmisarvo on loukkaamaton,muista se,nimimerkki kolakeisari
23.07.2019 mallu51
täällä kyllä näitä ilkeilijöitä piisaa...tämä reseptin tekijä tuskin on näitä tägejä tänne laittanut vaan tämä ihana kotikokin automaattinen täyttö ne sinne syöttää,.......IDIOOTTI
miten tämä raato on vegaaninen? ootko sokea vai tyhmä?
Pålan iki-ihana herkku houkuttelee tekoon...
20.07.2019 Bettan
Peukku Påla ! Ruosalaisten lemppari-voileipä, täällä sen nimi on Landgång ja siinä on oltava kaikki herkut päällä !
07.07.2019 Bettan
yes! peukku
07.07.2019 step65
Pålalle peukku
Kiitos todella hyvästä piirakasta. Tämän valmistus onnistui hyvin mökilläkin ja pohja sulaa suuhun! Todella hyvää! Itse tosin vähensin täytteen sokerin puoleen kun on tuo diabeetikko vieressä ja muutenkin ollaan totuttu vähemmän makeaan mutta OLIPA HYVÄÄ! Kiitos, tästä tulee kyllä uusi luottoresepti.
surkea resepti
Herkkuruokaa,iso peukku.
15.05.2019 mallu51
Påla teki peukkuherkun taas !
Ensinäkin poikasta ruokitaan pipetillä. Sydäntä kylmää kun hyvää tarkoittavat ihmiset tekevät.vääriä valintoja väärin annettujen neuvojen vuoksi. Lusikka ei missään tapauksessa ole oikea ruokintaväline tuon ikäiselle poikaselle. Toiseksi ateriat eivät imeydy ihon läpi, poikanen vain menee ruoalla uitettuna hypotermiseksi ruokinnan aikana, joka tuolla taktiikalla on erittäin hidasta.
EN POISTA, koska tällä ohjeella joku pieni orava saattaa kasvaa aikuisikään, kuten näistä toinen selvisi. Tästä on jo niin monta vuotta, mutta taisin saada ohjeen Korkeasaaren eläintarhasta ja luulis niitten tietävän kun kerran eläinten kanssa touhuavat.
Eipä ole tullut uutta pesästäputoamista vastaan, mutta tiedänpä nyt mihin soittaa jos hoito-ohjeet ovat vuosien varrella muuttuneet.
22.04.2019 Påla
Sinulle numerosarjahirviölle voin kertoa että nämä söpöliinit selvisivät hyvin . Tämä ihminen on tosi eläinrakas ja OSAA hoitaa eläimiä. Tästä on jo monta vuotta jotenka oravt ovat jo kenties taivaassa muista syistä. Sinä et tätä maailmaa pysty komentamalla muita parantamaan jotenka unohda koko juttu. Tässä ei suinkaan ole ollut kysymyksessä eläinrääkkäystä. Hyvää kevään odotusta sinulle ja mene sinne parantelemaa maailmaa missä sitä tarvitaan.
22.04.2019 naija
Poista välittömästi tämä ohjeesi! Olisi ihme jos oravanpoikanen jäisi eloon tuolla ohjeella. Oravanpoikanen tulisi toimittaa henkilölle , joka taitaa sen hoidon. Yhteys esim luonnonvaraisten eläinten hoitajaan Sari Valtaseen. Numero 040 735 4470. Hän osaa neuvoa mitä poikasen kanssa tehdä. Täältä lisää yhteystietoja josta apua voi pyytää kaikkien luonnonvaraisten eläinten hoidossa. https://www.siilikiikarissa.fi/neuvojat-ja-hoitopaikat
Pålalle peukku !
10.04.2019 Bettan
Paloska Paloska !!! mikäs nyt riivaa ? Minäkö olisin Pålalle ilkeä, hahahaa ! En ole mutta tuo Lilliina86 taisi sitä olla vaikka hänellä itsellään ei ole reseptin reseptiä täydellisesti tehdyista paisteista jne, siis mielestäni hän on sellainen padaton mutta kaiken tietävä kokki. Påla on yksi Kotikokkien parhaita kokkeja joka osaa tehdä ruokaa.
31.03.2019 Bettan