Reseptikommentit

ihan emämunaus ohje. teki niin mieli tehdä suklaakeksejä ja tein tällä ohjeella. lopputuloksena pellillinen rasvassa lilluvaa massaa.
Taikina maistui hyvältä, mutta kekseistä tuli ihan kamalia. En tiedä miltä näyttää mutta ei ainakaan kekseiltä. Pettymys.

Huono sivu muutenkin, koska en pysty laittamaan kuvaa "kekseistä".
Ei meilläkään onnistunut, vaikka mitattiin kaikki ainekset digitaalisella Vaa’alla. Harmillista, pelillinen biojätettä
Voi että nyt harmittaa !
Tätä varten kävin ostamassa suklaata jotta voin leipoa nopsaa keksejä synttärisankarille... Todella ikävää kun ainekset meni hukkaan, olisi pitänyt lukea kommentit ensin...

Suoraan sanottuna harvoin on näin huonoa ohjetta tullut vastaan. Aloin ahertamaan tämän ohjeen mukaan taikinaa illalla koulun myyjäisiin hyvillä odotuksilla kunnes taikina alkoi muistuttaa löysää velliä. Kätkin epäilykseni ja aloin laittamaan taikinaa keoiksi hyvillä väleillä pellille ja uuniin. Uunissa keksit vaan turposivat ja levisivät kunnes lopulta olivat vain iso kasa turvonnutta taikinaa, sekunninmurto-osassa taikina valahti alas ja muuttui tummaksi koppuraksi, joten nyt kotonani on kolme pellillistä koppuraa levyä.

Niin kuin aiemmin sanoin keksit oli tarkoitus tehdä koulun myyjäisiin joten kauppareissua pukkasi aamulla. Lopulta kouluun päästyäni luokkalaiseni alkoivat nauraa ja haukkua ostetuille kekseilleni, jonka takia aloin koulussa itkemään.

Joten käteen jäi vain huono päivä ja kolme pellillistä koppuraa kakkaraa eli en suosittele ohjetta kellekään.
Mistä tää herkku on kotoisin :)
Ihan uusi resepti siis ?
16.07.2017 Bettan
kokeilen huomenna ,perästä kuuluu ! en ole koskaan laittanut ruisjauhoja enkä kuullutka .
23.02.2017 elaine
Petyin pahasti. Ihmettelin tosin miten tässä on niin vähän jauhoja muihin ohjeisiin nähden mutten ajatellut sitä enempää. Uunissa menivät täysin pilalle. Olisi ollut hauska jos olisi onnistunut sillä keräsin viimeisillä rahoilla ainekset tähän. No ainakin 4 keksiä onnistui kun lisäsin jauhoja mutta tämmöiset ohjeet pitäisi poistaa :(
Tämä ohje on suoraan sanottuna täyttä roskaa! Jauhomäärä on yksi neljäsosa oikeasta jauhomäärästä. Ensimmäinen pellillinen täysin pilalla ollutta rasvavelliä. Onneksi ehdin nuorien leipojien avuksi ja saimme pelastettua leipomukset lisäämällä reilusti jauhoja. En suosittele kenellekään!
Ei tällä ohjeella meillä onnistunut ainakaan. Mittasin digitaalisella vaa'alla kaikki ainekset, mutta silti uunissa levisivät ohuiksi lätyiksi jotka olivat jo 7min kohdalla tumman ruskeita. Vähensin muihin pellillisiin kuumuutta sekä aikaa, mutta silti muistuttavat lähinnä kaurakeksejä. En kyllä tällä ohjeella tee ikinä enää koska roskiin nuo melkein joutavat.
Upea ja herkullinen taatusti.
02.08.2016 peetu1
Ohje vaikutti ensin hyvältä. Kaikki meni putkeen ja taikina maistuikin oivalle. Mikä voisi muka mennä pieleen näillä tarpeilla?

Laitoin keksin(t) uuniin ja kaikki kääntyi painajaiseksi. Pikkuhiljaa keltainen rasva irtautui muusta keksiaineksesta ja alkoi kiehua. Muu aines pysyi kasassa hetken, kunne slopulta kaikki levisi. Keitos alkoi muistuttaa varovaisesti sanottuna korvasienentä.

Onneksi keksi(t) ei ollu(eet) yhtä myrkyllisiä kuin korvasiene(t)

:-) terveisein hoki_eki

Borg ååsta...
Iso peukku lisää peukku-kokoelmaaasi !
20.02.2016 Bettan
Herkkua, peukku
Siis aivan ihana resepti! Toinen kerta viikon sisään, kun leivon näitä. Fazerin leivontavalkosuklaalla tulee oikein loistavia ja muistakaa lisätä reilusti jauhoja (niin paljon, että taikina on melkein lusikassa kiinni ja irtoaa helposti kulhon pohjasta) NAM ja kiitos!
Itse testasin näitä ja raakana taikina vaikutti ihan hyvältä ja uunissa se sitten levisikin ihan reilusti. Lisään jauhoja seuraavaksi kunhan ensin pesen kyseisen uunin....
18.05.2014 Paradox
Tällä ohjeella tuli hyvää pastaa :) peukku!
02.01.2014 zanniz
Leivoin tällä ohjeella tänään ja edellisen tavoin lisäsin jauhoja reilusti ekan pellillisen jälkeen! Ensimminen satsi levisi mielestäni aivan liikaa ja olivat liian ohuita. Jauhojen lisäyksen jälkeen loput keksit olivat paljon parempia, eli suosittelen kaikkia lisäämään jauhoja!! Olivat siis todella herkullisia =)
Mietin, voisiko tätä kakkua käyttää täytekakkutyyppisesti niin, että siitä leikkaisi levyjä ja väliin laittaisi jonkun jouluisen täytteen?
todella herkullinen marjapiirakka nam,nam
24.09.2012 rexi65
Nyt karviaispiirakka uunissa. Toivottavasti tulee hyvää!
no, tuli sitten kokeiltua uudelleen:) ohjeeseen lisäsin hieman leivinjauhetta ja reilun desin lisää jauhoja.. tuli selvästi parempia!:)
15.07.2012 yuio
mulla levis kanssa ja vähän liikaakin:D tuli vähän lastumaisia.... tosin käytin halpisjauhoja (=olisi pitänyt laittaa enemmän kuin ohjeessa) joten se voi olla syy.. Joskus sitten kokeiluun paremmilla jauhoilla:D muuta syytä kun en keksi, että mikä meni vikaan=D
04.07.2012 yuio
Oli kyllä hirmu hyvä ohje ! ..Mun tekeleistä ei tokikaan noin komeita tullu, mutta maku oli mitä loistavin. Oli tosi helppoja tehdä myös.
hyviltä kuulostaa. mietin täs et pitäskö kokeilla.. :) :P
En ole ajatellukkaan että noin voisi tehdä muffinseja, kas kun olen tällainen tyhjäpää. No sentään löytyy nyt pöytälaatikosta, peukku!
joo siis keksit leviää TODELLA paljon. itse laitan 6-8 nokaretta yhdelle pellille, jotta keksit pysyy erillään ja saan isoja keksejä :)
02.10.2011 Helium
herkullinen ,kuuluuko sen levitä näin paljon!?
27.09.2011 rexi65
Tein mustikoilla ja itse tehdyllä vanijakastikkeella, oli todella onnistunut ja herkullinen. Kiitos!