Reseptikommentit

Oikein erinomaista, kahvikuorrutteen voi korvata kaakao kuorrutteella
12.06.2019 paivi90
Tein mokkapaloja ensimmäisen kerran viikko sitten ja tämän reseptin mukaan. Todella hyviä tuli ja tänää aion tehdä uudelleen :-) Kiitos hyvästä reseptistä :-)
03.03.2018 marah
Oli pakko kirjoittaa ohje itselle talteen hieman selkeämmin, kun tuosta puuttuu kaikki pisteet. Mutta hyvää kakkua tulee tällä :D
Teen aina tällä reseptillä, eikä ole ikinä epäonnistunut :) Juuri on jäähtymässä ja odottamassa kuorrutusta jota pitää olla paljon :P
Tällä ohjeella kyllä onnistuu ja on ollut ohje tallessa paperilla kauan :) tällä onnistuu ja on suosikki meidän perheessä :) muita mokkapala ohjeita en ole käyttäny :)
Parasta ikinä😁
Tehty moniin syntymäpäiviin. Hyvän makuinen.
04.03.2017 Nakko
täällä tullut monta kerta tehtyä ja teen kaksin kertaisena kuoruten
28.12.2016 anu1972
Nämä on aina yhtä hyviä! Ei ole ikinä epäonnistunut ja maku on täydellinen👌
Meilläkin mukulat tykkää :)
15.09.2016 tellu75
Paras mokkapalaohje mitä on löytynyt! Teen aina tällä ohjeella ja laitan kahvia vähän lisää niin hyvää tulee :)
Varmaan riippuu pellin koosta, meillä kotona suhteellisen iso pelti, jolla tulee ohuita paloja, mutta mummolassa pienempi pelti, ja silloin tulee suhteellisen paksuja.
Ihan hyvän makuisia, mutta normi uunipellille laitettaessa tulee ohuita, siitä miinuspiste..
Peukku tuli taas !
12.12.2015 Bettan
Nämä ovat niin helppoja ja erittäin erittäin hyviä
Todella hyvää isäni on pyytänyt tuota mokkapalaa töihiinsä jo 5 kertaa kaikki työkaverit tykkäsivät
Onkohan sillä paljonkin vaikutusta jos päällisen tekee voin sijan esim. oivariinilla?
Oon ite tehny näit jo monta vuotta soveltaen, mut en ikin paa vanilliinisokeria enkä tummaa kaakaota, pyh! Näppituntumalla sitä muutenki teen, enkä tasantarkkaan reseptien mukaan :) oon miettiny tota ettei sokerimunavaahto kulhoo saa kolistel tai uuninluukkua.. ei mulla ainakaa ole taikinan kans ongelmia, nousee nätisti ja on kuohkee vaikka kopsuttelenki vispilää tai nuolijaa siihe kulhon reunaan.. mutta lähes aina on kaikki leipominen onnistunu :D mitä voin sanoa, oon ammatiltani kokki.
03.11.2014 Mimoca_
Hyiä tuli olen tehnyt monta,monta kertaa!
Ihan sairaan hyviä ja suussasulavia tuli, itse tykkään että on kuorrutetta ennemmän jtn se 500g paketti tomusokeria oli hyvä ja tietysti enemmän kahvia ja kaakaojauhetta :)
07.09.2014 kkartsu
Voin sanoa että tää on herkkua! Kokeilin tällä ohjeella tehdä kakkupohjaa, pidin toki vähän pidempään uunissa mutta hyvä tuli ja tykättiin :)
Oisko se siinä vatkaamisessa? Ja munat huoneenlämpöisinä. Jauhot kun lisää, niin ei enää vatkata, sekoitetaan "hellästi" . Näillä konsteilla mie ainakin onnistun. Lykkyä!
29.08.2014 metuli
Hyviä tuli! Tomusokeria ei menny kuin reilu puoli pakettia. Eiköhän näitä meillä tule tehtyä useamminkin :)
29.08.2014 metuli
Hyvää tuli, mutta minulla nei eivät koskaan nouse ollenkaan joten niistä jää semmoisiavlättäniä vaikka peltikin on syvä:( help me!!!!!!!!!!!
06.08.2014 Mohkiz
Hyvää tuli(:
Kiitos Bulbuli, monta eri reseptiä kokeillut ja tämä on paras!

Tuossa keskusteltiin esim. rasvan määrästä. Pienemmällä rasvalla tulee toki yhtä hyvää, joskin murenevampaa. Paakkuuntumisen ehkäisee sihtaamalla jauhot ja tomusokerin.
Aikoinani mokasin kuorruutteessa. Opin kokeilemalla, että jos kuorrutteen laittaa liian kuuman pohjan päälle, imaisee pohja sisäänsä kaiken kuorrutteen. Tosin täysin jäähtyhtyneessä, kuorrute jähmettyy hyvin nopeasti ja nomparellit tulee ripotella kiireellä, jotta tarttuvat. Ja koska se kuorrute on vaan niin ihanaa, teen sitä hieman reilumman määrän, kuin ohjeessa.
Nyt alan taas leipomaan näitä myyjäisiin sekä äitienpäiväksi♥
tosi hyvä resepti!!!!!!!!!!!!!!!!1:)
Hyvin onnistui ja kohta maistamaan.
26.03.2014 Zirokko
Todella HYVÄÄ! meki tehtiin ja oli suussa sulavaa PEUKKU.
muistiin ;p