Kilpailun säännöt

1. Kilpailun järjestäjä Kotikokki.net Oy

2. Osallistumiskelpoisuus Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Kotikokki.netin henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa.

3. Osallistumisaika Kilpailuaika on 1.2.- 31.3.2015.

4. Kilpailuun osallistuminen Kotikokki.netin reseptikilpailu on tarkoitettu kaikille Suomessa toimivien koulujen kotitalousluokille. Kilpailuun voi osallistua kokonainen kotitalousluokka tai oppilaista koottu pienempi ryhmä.

Kilpailuun osallistuvan koulun kotitalousopettaja huolehtii ryhmänsä osallistumisesta. Kilpailuun osallistutaan luomalla ryhmälle tunnus Kotikokkiin (rekisteröitymällä ja kirjautumalla palveluun) ja lisäämällä sinne reseptien tiedot. Opettajalla on vastuu tunnuksesta ja sen käytöstä. Luotuaan ensimmäisen reseptin Kotikokkiin, opettaja ilmoittaa Kotikokille sähköpostitse kilpailuun osallistuvan ryhmän tunnuksen ja ensimmäisen kilpailureseptin. Kotikokki vastaa kyseisellä tunnuksella luodun reseptin lisäämisestä kilpailusivustolle. Seuraavat reseptit lisätään kilpailuun automaattisesti.

Osallistuja saa lähettää kilpailuun vain aineistoa, jossa esiintyvät henkilöt ovat antaneet suostumuksensa kyseisen aineiston toimittamiseen. Myös reseptiin liitettävän kuvan ja videon kuvaajalta on oltava lupa aineiston osallistumisesta kilpailuun.

5. Voittajan valinta ja palkinnot Vain Kotikokki.netin kilpailusivustolla esiintyvät reseptit osallistuvat kilpailuun. Paras resepti palkitaan pääpalkinnolla, yhdistetyllä kokki- ja ruokavalokuvauskurssilla. Lisäksi tuotepalkinnoilla palkitaan Kotikokin käyttäjien äänestyksellä 1.-15.4.2015 parhaaksi valitsema resepti, sekä peukutetuin ja jaetuin resepti sekä paras video. Palkinnot tarjoaa Kotikokki.net yhdessä Myllyn Parhaan kanssa. Voittajat valitaan 16.4.2015. Voitosta ilmoitetaan ryhmän opettajalle henkilökohtaisesti. Voittajakoulujen ja -ryhmien nimet julkaistaan Kotikokki.netissä.

6. Verot Kotikokki.net sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetusta palkinnosta.

7. Säännöt Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

8. Julkaisuoikeudet Kotikokki.net-palvelulla on oikeus käyttää kilpailusivulla julkaistuja reseptejä, reseptikuvia ja videoita palvelussaan ja markkinoinnissaan. Kotikokki.net pidättää oikeuden kaikkeen sisältöön, joka on tuotettu reseptikilpailuun. Lähettämällä aineistoaan kilpailuun osallistuva henkilö antaa suostumuksensa aineiston julkaisemiseen kerrottuihin tarkoituksiin ilman korvausta.