Aurajuustokossu

Alle 15 min

Raaka-aineet

1 L Koskenkorva
1 Pkt Valion aurajuusto

Jaa resepti

Ohje

Auraajuustokossun valmistaminen on erikoinen resepti, joka yhdistää voimakkaan makuista aurajuustoa ja koskenkorvaa luomaan ainutlaatuisen juoman. Tässä on ohjeet, kuinka teet auraajuustokossua:

 

### Tarvikkeet:

- Tehosekoitin

- Siivilä

- Pieni kauha tai lusikka

 

### Ainekset:

- 1 paketti (noin 200 g) aurajuustoa

- 1 litra Koskenkorvaa tai muuta vastaavaa viinaa

 

### Ohjeet:

1. **Aurajuuston valmistelu**: Avaa aurajuustopaketti ja paloittele juusto pienemmiksi paloiksi. Tämä helpottaa sekoittamista ja varmistaa, että juusto liukenee tasaisesti alkoholiin.

 

2. **Sekoittaminen**: Laita paloiteltu aurajuusto ja 1 litra Koskenkorvaa tehosekoittimen kannuun. Sulje kansi huolellisesti.

 

3. **Blendaaminen**: Blendaa seosta tehosekoittimessa korkealla nopeudella noin 30-60 sekuntia tai kunnes aurajuusto on täysin sulautunut alkoholiin ja seos on tasainen.

 

4. **Siivilöinti**: Aseta hieno siivilä suuren kulhon tai kannun päälle. Kaada seos siivilän läpi varmistaaksesi, että juomasta tulee sileää ja siitä poistuu kaikki juustomassa.

 

5. **Pullotus**: Kaada siivilöity juoma takaisin puhtaaseen pulloon tai muuhun sopivaan astiaan. Jos käytät alkuperäistä pulloa, varmista että se on puhdistettu hyvin ennen käyttöä.

 

6. **Nauttiminen**: Anna juoman asettua huoneenlämpöön ennen nauttimista. Auraajuustokossu on parhaimmillaan, kun se on huoneenlämpöistä, jolloin juuston ja kossun maut pääsevät oikeuksiinsa.

 

### Vinkki:

- Jos haluat keventää juoman makua, voit laimentaa sitä lisäämällä vähän vettä tai neutraalia alkoholia, kuten vodkaa, siivilöinnin jälkeen.

 

Tämä juoma on varmasti keskustelunavaaja! Nauti vastuullisesti.

Samankaltaisia reseptejä

Kommentit

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään