Laiskan lauantain Mama´s Omletti

Reseptiä katsottu 6 170 kertaa

Raaka-aineet

Ostoslistalle
1 pussi Mama nuudeleita (valitse maku valinnoista) (jos perhepussi 2x annos muita))
1 tl maitoa
ripaus suolaa ja pippuria
4 kpl kananmunia
sopivasti wokkivihanneksia

Ohjeet

Todella helppoa kun lauantaina laiskottaa tehdä ruokaa.

Erottele nuudelipaketin sisällöt, kiehauta vettä, poista lämpö ja anna nuudeleiden olla kuumassa vedessä likoamassa 3 minuuttia. Maustepaketit eivät tule vielä tässä vaiheessa mukaan. Siivilöi nuudelit.

Samaan aikaan kun nuudelit likoavat laita pannu kuumenemaan, ja ota kulho. Riko tähän kananmunat ja lusikallinen maitoa, vatkaa koostumus kunnolla rikki n. 3 minuutin ajan ja lisää sekaan mama nuudelipaketin sisältö (voit valita käytätkö chilipussin), vispaa taas aineet sekaisin.

Pannun pitäisi olla kuuma, joten laita hieman wokkivihanneksia pannulle, jotta ne saavat "crispiä" pintaan. Nyt jos pannulla on vettä, poista vesi ja lisää hieman rasvaa, jotta omletti ei jää pannulle kiinni. Kaada hieman kananmunaa pannulle, jotta sille muodostuu pohja wokkivihanneksista ja kananmunasta. Tämän jälkeen kaada nuudelit päälle ja nuudeleiden päälle loput kananmunat. Lisää sekaan mausteet päälle (suola ja pippuri)

Kun pinta alkaa kiinteytymään, käännä omletti pannulla hiemaksi aikaa (alle minuutti)
Kun otat omletin pannulta, taita se kaksinkerroin lautaselle.

Riippuen siitä, minkämakuisen nuudelipaketin valmistit, voit lisäksi ruskistaa kanan, jauhelihan, katkarapuja jne, tarjoilla ne omletin päällä tai salaatin ja patongin kanssa.

       

Kommentit

Superkokki

Kokeilunhaluisia reseptejä, jotka vaativat myös kokilta enemmän.