Reseptikommentit

Mä käytän tavallisesti tuorejuustoa, mutta nyt pari kertaa kokeillut sinihomejuustolla.
Punajuurilaatikko kuuluu mun joulupöytään, joskus ihmettelen miksei sitä tule tehtyä muulloinkin. On niin hyvää varsinkin aurajuuston kanssa.
Oon jotenkin löytänyt tämän Italianpadan taas uudelleen, mutta oon tuunannut siitä spagettivuokaa mihin tulee ruokakermaa (ei tosin pakollinen) tai tomaattimurskaa, juustoa päälle ja uuniin. Ihan lempparia.
Uusin lempparini on ehdottomasti spagettivuoka mihin tulee juurikin tällainen Italianpadan tyylinen seos, tomaattikastiketta tai ruokakermaa sekä päälle juustoa. Tajuttoman helppo ja nopea tehdä.
Parasta. Aina laivalla on ihan pakko saada katkarapuleipää, mutta kyllä tätä tulee joskus kotonakin tehtyä.
Kiitoksia :)
Maistuikin melko hyvältä ja oli ihanan pehmoinen taikina sisältä.
Mun mies vois tykätä jalopenoversiosta. Kävinkin hakemassa tänään muutaman tuoreen jalopenon, kun omat ei kasvaneet.
Tein kans jauhelihapannaria, tuli hyvää. Ite oon tehnyt yleensä kinkkupannaria. Kermaviiliä en itse laittanut, mutta pitää seuraavalla kerralla koeilla.
Hyvännäköistä.

Mä en oo vielä kokeillut kermaviilin kanssa, mutta pitää varmasti joku päivä sitäkin kokeilla. Tähän mennessä täytetyistä pannareista oon tehnyt kinkkua, jauhelihaa ja tonnikalaa, mutta tonnikala ei ollut mun mieleen.
Onhan se ihan erilainen, kun ns. tavalliset pohjat. Ei maistu mun mielestä erityisesti ainakaan kukkakaalille. Itse ainakin pidän pohjan mausta ainakin täytteiden kera.