herkkupee

Viimeisimmät reseptit

Suosikkireseptien kokoelmat

Uusimmat kommentit

Joissain tapauksissa (jos salasanassa oli erikoismerkkejä) kirjautuminen mobiiliversioon ei välttämättä onnistunut. Tämän pitäisi olla nyt ainakin osassa tapauksissa korjattu; nykyisellä toteutuksella ihan kaikilla "alustoilla" toimivuutta ei voida kuitenkaan valitettavasti varmasti luvata.
Eero 4.5.2012
Äh, unohdin viimeksi pistää tietenkin suoran linkin tuohon Windows phone kotikokki-sovellukseen, se löytyy tietenkin puhelimesta Marketplacen kautta mutta tässä myös suora osoite: http://www.windowsphone.com/fi-FI/apps/ab20f32b-2b0b-43cb-a1ad-caad2c70b3b1 Ja kaikki Kotikokin mobiilijututhan...
Eero 26.4.2012
Isabella (ja tietnekin muutkin!): Microsoft marketin hyväksymisprosessi pyörähti lävitse eli nyt löytyy myös windows marketista Kotikokki.net -sovellus jo aiempien nokia, android ja iPhone-sovelluksen joukon jatkoksi!
Eero 24.4.2012
Nyt voi jo myös tiisata, että muutamia uusia ominaisuuksia on tulossa myös android ja nokian puhelimiin; mm. päivän reseptit ja muita pieniä parannuksia ja viilauksia :)
Eero 29.2.2012
Heps! Lumialle (ja muille windows-puhelimille) on oma sovellus kehityksestä, ensimmäinen versio saataneen ladattavaksi (julkaisuprosessi mukanalukien) maaliskuun aikana, viimeistään huhtikuussa. Eli vähän aikaa joutuu vielä vartomaan, mutta ei ihan mielettömästi :)
Eero 14.2.2012
Kirjoita viesti
Seuraa