Reseptikommentit

Ei kaikissa jauhelihamausteissa ole suolaa, esim. mun tänhetkisessä ei ole. Niissäkin on eroja. Ihan hyvä sikäli, ettei ole valmiina, niin saa sitten lisätä halutessaan, tai olla lisäämättä...
Peukku, tekoon näin mutta ilman kierto-ilmaa,,,
Oliivi öljy ei sovi paistamiseen.
totta hyvinki levyt saattaa lämmetä ok mut jos vaiheet menee sekasi saattaa justiisa muuttua puhaltimen pyör suunta
31.03.2015 tumpe
Kiertoilmauunisi saattaa olla väärin kytketty, niin että ilma kiertää väärin päin. Ollaan tästä ystävien kanssa käyty pitkät keskustelut ja arveltu että kun voimavirran kytkee niin on olemassa mahdollisuus että kone pyörii väärin päin. En ole sähkömies, enkä tiedä onko tässä teoriassa edes mitään pohjaa, joku viisaampi voisi tietää. Itselläni ei ole koskaan ollut kiertoilmauunin kanssa tasaisuusongelmia. Tiedä näistä sitten...
Kiitos ! :) Joo,ei kyllä tarvii koppujauhoa laitella,ihan helposti muotoutuvat märillä käsillä.En koskaan laita korppujauhoja,ja samallahan tuokin pihviohje on sitten myös glueeniton. :)
20.03.2014 BRII
Sieviä ovat ja mullekin maistuu kun ei ole korppujauhetta :P
Pitääpä joskus muistaa ostaa jauhelihamaustettakin :)
20.03.2014 peetu1
Enpä ole minäkään montaa kertaa tehnyt bataateista ruokaa;mutta tohon se sopii hyvin..jos haluaa,niin tuon "olomuodon"voi tehdä pyreeksi sähkövatkaimella;oi mun tekemä on vaan muhennettu .. Ja kiitos Peetu1 kommenistasi ! :)
12.03.2014 BRII
Piti tulla sinunkin ohjeitasi katsomaan.
Bataatti, en ole ikinä oikeesti kokeillut, pitää asia korjata.
Kuulostaapa hyvältä tämä resepti.
12.03.2014 peetu1
Samoin ! Joskus voi tuntua,että tylsää tehdä perinteisiä ruokia,mutta onhan niitä vaihtoehtoja niissäkin..aina voi vaikka maustella eri tavalla. :)
08.03.2014 BRII
Nam, perinteinen ruoka on mun mieleen :P
08.03.2014 peetu1
Kiitos paljon ! :) t: Brii.
15.02.2014 BRII
hyviä ovat !