Lotiseva herkkupizza

Reseptiä katsottu 130 870 kertaa
1 annosta

Raaka-aineet

Ostoslistalle
1 kpl x-tra salamipizza
katkarapuja
1 plo Jormaa

Ohjeet

Arvon herkuttelijat ja litisevät lotinaherkuttelijat! Pahoittelen jo etukäteen mahdollisista kirjoitusvirheistä, koska herkullinen resepti syntyi taas täysin vahingossa ja tämä herkullinen lotina on pakko kirjata ylös suoraan sängyn pohjalta vielä sulotuoksujen leijaillessa ilmassa ja makuhermojen vuotaessa sylkeä valtoimenaan!

Eilen yöllä valmistettu rapea lotinapizza näyttää niin ihanalta herkulta, että olisi suoraan rikollista olla kertomatta reseptistä muille maallisille tallaajille!

(Kyllä, voitteko uskoa! tätä herkkua ei vielä olla edes maistettu! Älkää huoliko Lotinamestari tietää mitä tekee ja suosittelee parhaita lotinoita jo muille ilman makuaistin tuomaa ärsykettä. Edes oma äiti ei tee lähellekään näin hyvää ruokaa.)

Reseptin alkulämmittelyiksi käy erinomaisesti esimerkiksi sukulaislapsen tai muun läheisen tulevan lotinalapsen syntymäpäiväjuhlat kaupungissa joka sijaitsee hieman länteen omasta asuinpaikkakunnasta. Kannattaa ottaa alkoholimuseon kätköistä jo Alkoista poisvedettyä (Herra Jeesus miksi teet tämän ihmisille!) Jormaa ja antaa sen hautua lämpimässä repussa naulakossa muutaman tunnin. (ps. vihaan Jeesusta näin tarkemmin ajateltuna!)

Jorman ollessa kädenlämpöistä, kannattaa tämä lotiseva naminamiherkku sijoittaa vatsaan hyvinkin nopealla aikataululla, rakkaudella siemaillen ja makuhermoja eroottisesti kutkuttaen.

Illan edetessä suosittelen maistelemaan kaikenlaisia erilaisia alkoholipitoisia juomia, jotta humala-aste saadaan nostettua mahdollisimman ylhäiseksi. Niinkuin oma isoäitikin minulle jo lapsena kertoi: "Nynnyt ja homot kokkaa selvinpäin! Sinä Lotinamestari tulet valloittamaan tämän maan hamekansan vielä jonain päivänä lotisevilla resepteillä!" Olen tämän elämänopetuksen ottanut jo pienenä rumana lapsena ilomielin vastaan ja sovellan tätä ikuiseen kadotukseen asti. Sitäpaitsi rumana aikuisena on paljon mukavampi kokata humalassa, eikä teidän haisevien lotisejoidenkaan tarvitse myöntää alkoholiongelmaanne läheisillenne. Vaikka allekirjoittaneen rakkauden suoni taas kukkii täydellä huipputeholla, niin tämän reseptin suhteen on pakko jo päätyä lopputulokseen, koska ilmassa leijaileva savun tuoksu pakottaa kotikokin ammattilaisen ja rakkauden suurlähettilään pikkuhiljaa vaipumaan häkämyrkytyksen kourissa omaan hienhajuun turvautuen puolialastomana haisevan peiton alle itkemään kurjaa elämää ja epäonnistunutta parisuhdetilannetta. Vaikka näillä resepteillä saadaankin hurmattua tuhansia kotikokkilaisia, niin yhtään naista näillä herkkulotinoilla ei olla vielä kaadettu hyvällä mielellä. Jos siis ei lasketa niitä kaikkia pahoinpitely-yrityksiä joita Lotiamestarin toimesta ollaan ryhdytty suorittamaan, ja aina saatu turpaan myös naisilta (ja lapsilta).

Tänään on ihana sunnuntai! Aurinko paistaa ja vettä ei toivottavasti sada. Sää on helpompi arvoida vasta alkavalla viikolla, koska tosinörtti pitää verhot kiinni ja unelmoi elämästä pimeässä.

Pistä siis pizza uuniin illalla ja sijoita sen pinnalle kourallinen katkarapuja. Uuni on parasta kytkeä 200-asteeseen (näköjään... parhaat reseptit on tähänkin mennessä tehty muistin katkeamisen ja humalatilan jyllätessä). Anna herkkupizzan lotista uunissa tällä kertaa arviolta kahdeksan tuntia! Tästä en mene täyteen varmuuteen, koska kotiintuloajasta en löisi oikeaa kivespussissani roikkuvaan surkastunutta pampulaa pantiksi naapurin ilkeälle rouvalle vedonlyöntitilanteen ollessa totta. Pääasia että resepti on valmis ja pääkaupunkiseudun naiset jälleen jonottavat lotinamestarin miesluolan ovella ja tahtovat jakaa geeninstä valloittavan persoonan, hyvän kokin ja ennenkaikkea kaikinpuolin ihanan Lotinamestarin kanssa.

Pizza pitää siis nostaa aamun koitteessa pois uunista ja lotista heti kun nälkäkuoleman partaalla tätä lotinaa tekevi mielestä. Adjöö kaikki fanit ja muut puppelipojut siellä ruutujen ääressä. Lotinamestarin on aika vaipua syvään uneen ja itsesääliin tältä osin. Nähdään tulevaisuudessa ja kaikki ihanat kauniit naiset, ottakaa yhteyttä! (kyllä voitteko uskoa! Näillä resepteillä ei vieläkään olla saatu vaimoa hankittua! Lohjalaisen edesmenneen juopon sanoja lainaten "Mä oon vähän ronkeli ja!") 

Terveisin

Rakkauden sanansaattaja ja erittäin hyvät geenit omaava, komea ja ruma:

Lotinamestari

 


Kommentit

< script type = "text/javascript" > $('[data-action="showmessage"]').on('click', function (event) { event.preventDefault(); $.roheanotify({ type: 'error', message: $(this).attr('data-message') }); }); < /script>