*

Yhteistyössä

Kirkastettu voi Kastikkeet ja marinadit

Reseptiä katsottu 26 483 kertaa
Poimi muistitaululle
Lisää kokoelmaan

  • Peukkuja 3 +
  • Kokkasitko tätä? +
  • Kommentit 6 +
  • Jaa kaverille +

Tekijän tiedot

Käyttäjäkuva

FutoMaki

Hei ja moro kaikille uusille Kotikokkilaisille sekä tietysti kokkikavereilleni ja muille tutuksi tulleille. Ruoka ja ruanlaitto ovat elämässäni hyvin ...
Kirjoita viesti

Ohjeet

Valmistusaika 30 - 60 min

Valitse läpimitoiltaan pienempi kattila. Sulata voi kattilassa hiljalleen. Ala sitten keittämään hiljalleen. Kuoha kuoritaan ja pidetään pinta puhtaana. Keitetään miedolla lämmöllän. 10 minuuttia ja otetaan pois hellalta. annetaan seistä noin 10 minuuttia, kunnes hera on kokonaan laskeutunut. Nyt voidaan aloitta voin talteen ottaminen ja purkittaa. Kun tulet pohjaa kohden, ota varovasti , ettei hera taas sekoitu voihin.

Toinen mahdollisuus on, että jäähtymisen jälkeen koko kattila pistetään vuorokaudeksi jääkkaappiin. Seuraavana päivänä voit nostaa voin kappaleena ylös ja hera jää kattilaan. Putsaa vielä voin ja heran kosketuspinta ja säilytä rasiassa.

Tämä operaatio nostattaa voin paistolämpötilaa huomattavasti ja turhaa räiskymistä ei juurikaan ole. Tämä on välttämätön aines hyvän hollantilaisen kastikkeen tekoon. Resepti on kirjastossani /pöytälaatikossa.

Tähän reseptiin linkitetyt reseptit

Kommentit


Yhteistyössä