pitsaa

Raaka-aineet

pohja
n 4 dl durumvehnäjauhoja
n 2 dl vehnäjauhoja
3 dl vettä
kuivahiivaa vähän yli puolipussia
2 rkl öljyä
2 tl suolaa
2 rkl sokeria
täytteet ja kastike
400 g tomaattimurskaa
ketsuppia ja mausteita
tonnikalaa 2 prk paloina vedessä
metvurstia
paprikaa
juustoa

Jaa resepti

Ohje

pohja: lisää jauhot kulhoon sekä suola sekoita . Laita eri kulhoon vesi johon sekoitat hiivan ja sokerin, lisää vesiseos jauhoihin johon olet tehnyt kuopan, sekoita keskeltä reunoihin päin ja pyörittele taikinaa 10 min jauhoja voi lisätä minä laitoin sekä durum että vehnäjauhoa sekä pikkasen vielä öljyä. Anna taikinan levätä n 15 min kelmun sisällä. 

Täyte: sekoita tomaattimuska kattilassa johon lisäät mausteet ( basilika,aromisuola,chilijauhetta ja grillausmaustetta) sekä ketsuppia oman makusi mukaan. Ja lisää tonnikalat sekaan kiehauta vähän aikaa ota kattila pois liedeltä. 

Leivo taikinasta pitkula jonka paloittelet 3 osaan kauli taikinasta joko pyöreitä tai neliskulmasia voitele folio öljyllä sekä ripottele jauhoa folion päälle .laita pohja ritilän päälle ( saat rapean pohjan eikä tartu kiinni jos muistat öljytä ja jauhoittaa folion) ja tonnikalakastiketta 1/3- että kaikkiin pitsoihin riittää sekä paprikaa ja metwurstia sekä paljon juustoa paista 250 asteessa nm 10 min alatasolla. tuli todella herkulista ihan kuin pitserioiden pohja.

Samankaltaisia reseptejä

  • 0 0 Helppoa pitsaa
  • 0 2 Nuudeli Pizza
  • 3 6 Pitsapohja, ohut 6.8.07
  • 10 7 Pizzatasku
  • 2 0 Pekonisämpylät ruohosipulituorejuustolla täytetty
  • 3 2 Jouluglögisilli Al

Kommentit

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään