Kotikokin reseptikilpailu – Kilpailu on ratkennut

Kotitalousluokkien reseptikilpailu on päättynyt.

Kotikokin reseptikilpailu – Kilpailu on ratkennut

Kotitalousluokkien reseptikilpailu on päättynyt. Kahden kuukauden aikana nuoret ideoivat Kotikokkiin kymmeniä maukkaita ja helppoja kotitalousopetukseen soveltuvia uusia reseptejä. Reseptien joukosta valikoitui raadin voimin päävoittaja, käyttäjien valitsema suosikki sekä lukuisia kunniamaininnan ansainneita reseptejä. Voittajajoukkueille on ilmoitettu henkilökohtaisesti voitosta. Kiitos kaikille osallistuneille ryhmille ja äänestäjille!

Uusimmat kilpailureseptit

Kilpailujoukkueet

KILPAILUN VOITTAJAT

Kotitalousluokkien reseptikilpailuun tuli valtavasti reseptejä! Raadin tehtävä oli äärimmäisen haastava ja päävoittajan valinnassa painotettiin erityisesti hyvältä kotitalousreseptiltä vaadittavia ominaisuuksia.

Pääpalkinto: Savulohi-pestopasta, Itis kokkaa. ”Savulohi-pestopastareseptin valmistusohje on selkeä ja helposti muokattavissa. Annos on terveellinen ja nuorten helppo valmistaa itse. Lisäksi reseptissä oli onnistunut kuva!

Jaetuin resepti ja paras video: Amerikkalainen mutakakku, Eena ja Hanna

Peukutetuin resepti: Espanjalainen munakas, perjantain virkut

Erikoispalkinto innovatiivisesta reseptistä: Makea pitsa, Torstain touhottajat. "Päätimme myöntää ylimääräisen palkinnon erityisen innovatiiviselle ja kekseliäälle reseptille, joka on varmasti nuorten mieleen.

Käyttäjien suosikki: Sitruunakuorrutteiset hopeatoffeemuffinsit, maanantain mussukat

Kunniamaininnat: Suklaakaakaoleipä (Iloleipurit), Nopea Tacorinipata (Uteliaat kokit) & Alibullenin pannukakut (Torstain tohelot)

Tämän lisäksi kaikkien äänestäjien kesken arvottiin 5 kpl Kotikokin tuotepalkintoja. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Kilpailun säännöt Näytä osallistujat

Keskustelut

Aloita uusi keskustelu