Sulje näkymä

Kolmen suklaan juustokakku

TEKIJÄ: Laakkal
VALMISTUSAIKA: 0 min

Pohja

Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja kiinnitä pohja vuokaan. Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu. Painele massa irtopohjavuoan pohjalle.

Paloittele suklaat pakastepusseihin, kukin suklaa omaan pussiinsa, ja laita ne sulamaan vesihauteeseen. Laita kaikki liivatteet likoamaan kylmään veteen vähintään 10 minuutiksi. Liivatteet saavat olla vedessä koko leipomisen ajan.

 

Ensimmäinen kerros

Vatkaa 2 dl kermaa vaahdoksi. Sekoita joukkoon kolmasosa tuorejuustosta. Tässä eteenpäin sekoita loput ainekset käsin esimerkiksi lusikalla. Lisää joukkoon sulatettu tumma suklaa. Laita toiseen astiaan 1 dl kiehuvaa vettä. Ota kaksi liivatetta z purista vedet pois ja lisää ne kiehuvaan veteen ja sekoita niin että ne sekoittuvat veden sekaan. Lisää varovasti kaataen liivatevesi täytteen sekaan ja sekoita varovasti nostaen täytettä niin, että seoksesta tulee tasainen. Kaada seos irtopohjavuoan keskelle ja anna sen itsekseen levitä tasaisesti vuokaa. Laita vuoka jääkaappiin ja anna olla jääkaapissa n. 45 minuuttia, kunnes seos on jähmettynyt.

 

Toinen kerros

Toista ensimmäisen kerroksen vaiheet, mutta käytä maitosuklaata

 

Kolmas kerros

Toista ensimmäisen kerroksen vaiheet, mutta käytä valkosuklaata

 

 

Koristele lopuksi suklaarouheella, vadelmilla ja vaikkapa kinder buenoilla

 

Raaka-aineet: