Sulje näkymä

Keväinen Karjalanpaisti paistinpannulla

TEKIJÄ: Ile666
VALMISTUSAIKA: 120 min

Näin lumien sulaessa ja kevättä rintaan ottaessa ja päähän ottaessa myös, näin Äääsmarketin laarissa -30% lapun Karjalanpaistipakkauksessa..Haltuun! Siitä syntyi seuraavanlainen makuhermoja kutkuttava gulinaarinen sörsseli. Lihaa lukuunottamatta pitäisi kaikilta itseäänkunnioittavan kotikokin kaapeista löytyä muita reseptin aineita, no itseänihän en kunnioita joten ei ollut kermaa, joten otin vielä sen lisäksi. Siis asiaan...

Ennen kuin aloitat ruoanlaiton, pese hyvin kädet, lataa haulikko, korkkaa Karjala bisse ja laita Irwinin "Karjala Takaisin" soimaan repeatilla!!!

Kuullota 2-3min pannulla silputut sipuli ja valkosipulit tilkassa öljyä tai voissa jos löytyy. Lisää hönkää ja lisää marinoidut (1h - viikko maan alla muhinutta) lihat, sekoittele niin kauan että marinadi "palaa" kiinni lihaan. Lisää ruokakerma ja hauduta kannen alla n.1h pienellä lämmöllä niin että juuri ja juuri kuplii, välillä sekoittaen riippuen lihapalojen koosta, itsellä oli sellasia valmislihapyörykän kokoisia mitä nyt pakkauksessa sattui olemaan.

Tarjoile keitettyjen tai uuni lankkuperunoiden kera! Ite yritin tehdä lankkuperunoita...melkein onnistui nappiin, jäi koviksi SUADANA. No Rainbowilta löytyy hyviä lankkuja.

 

Raaka-aineet: